Jack Estrabo
Lumea ca loc de muncă: povestea lui Jack Estrabo

Inginerul de service Jack Estrabo lucrează la Alewijnse de 10 ani, în industria navală, ocupându-se de instalarea de cabluri pe nave în construcție, de reparații ale generatoarelor și motoarelor. Jack vorbește cu pasiune despre felul în care s-a dezvoltat în toată perioada petrecută în compania Alewijnse: De-a lungul anilor, am devenit din ce în ce mai încrezător. Pe măsură ce am dobândit mai multă experiență, colegii au început să aibă încredere în mine și să ma consulte pe probleme tehnice.

Software Engineer
De la stagiar la inginer software: Povestea lui Jorn Souverein

Jorn (21) a început la Alewijnse în 2019 ca stagiar și a câștigat experiență în firmă din mai multe perspective diferite. L-am întrebat care este aspectul de care e cel mai mândru în proiectele la care a lucrat de când s-a alăturat companiei.

Thomas Rot, Service Engineer
Un inginer de service din Terschelling: povestea lui Thomas Rot

Thomas Rot este inginer de service la Alewijnse. Lucrează pe diferite nave din întreaga lume, are o misiune nouă în fiecare zi pentru el și echipa sa. „Am învățat multe într-un mod rapid, dar neconvențional”, spune el.

Application Engineer
Proiectarea de sisteme avansate AV/IT: povestea lui Joppe Schuurmans

O plimbare plăcută cu bicicleta până la locul de muncă și, odată ajuns acolo, proiectare de hardware și software pentru superiahturi de lux - asta face Joppe Schuurmans de aproximativ patru ani și jumătate deja. Nu s-a plictisit nici măcar pentru o singură zi. „De obicei sunt la birou, dar merg și la bord”, spune el.

Povești

Have these stories made you curious and would you like to know more about working at Alewijnse? Then get in touch with us. We'd be happy to tell you more.

 

Ești pregatit să afli mai multe despre inovație ?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment