Story Bogdan
Din România în Olanda: Povestea lui Bogdan Stănescu

Bogdan Stanescu, inginer de service si punere in functiune a echipamentului, lucreaza la Alewijnse de trei ani. Este specializat in echipamente de comunicatie si navigatie destinate iahturilor de lux. Bogdan isi petrece majoritatea timpului lucrand on site, calatorind peste tot in lume pentru joburi de service. Este foarte incantate de activitatea lui la Alewijnse. ‘Proiectele noastre sunt unice. Impreuna cu colegii mei, am ocazia sa vizitez locuri extreordinare. Este nevoie de noi acolo unde se afla navele.’

Jack Estrabo
Lucrând la proiecte în jurul lumii: povestea lui Jack Estrabo

Inginerul de service Jack Estrabo lucrează la Alewijnse de 10 ani, în industria navală, ocupându-se de instalarea de cabluri pe nave în construcție, de reparații ale generatoarelor și motoarelor. Jack vorbește cu pasiune despre felul în care s-a dezvoltat în toată perioada petrecută în compania Alewijnse: De-a lungul anilor, am devenit din ce în ce mai încrezător. Pe măsură ce am dobândit mai multă experiență, colegii au început să aibă încredere în mine și să mă consulte referitor la probleme tehnice.

Software Engineer
De la stagiar la inginer software: Povestea lui Jorn Souverein

Jorn (21) a început la Alewijnse în 2019 ca stagiar și a câștigat experiență în firmă din mai multe perspective diferite. L-am întrebat care este aspectul de care e cel mai mândru în proiectele la care a lucrat de când s-a alăturat companiei.

Thomas Rot, Service Engineer
Un inginer de service din Terschelling: povestea lui Thomas Rot

Thomas Rot este inginer de service la Alewijnse. Lucrează pe diferite nave din întreaga lume, are o misiune nouă în fiecare zi pentru el și echipa sa. „Am învățat multe într-un mod rapid, dar neconvențional”, spune el.

Povești

Have these stories made you curious and would you like to know more about working at Alewijnse? Then get in touch with us. We'd be happy to tell you more.

 

Ready for innovation?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment