Căutați o combinație unică de înaltă calitate, experiență și inovație?

Remorchere

În și în jurul porturilor internaționale și de-a lungul coastelor lumii, sute de remorchere sunt utilizate în fiecare zi pentru a ajuta navele maritime și pentru lucrări de întreținere, inspecții și transportul de mărfuri și persoane. Utilizarea acestor bărci de lucru se caracterizează prin perioade lungi în care motoarele trebuie să furnizeze doar o putere limitată cât așteaptă să intre în acțiune.

Soluții noi

Alewijnse înțelege nevoile clienților din sectorul remorcherelor și dezvoltă proactiv soluții noi pentru sistemele de propulsie diesel-electric și hibridă, care oferă economii importante la combustibil și reducerea emisiilor. Aceste tipuri de propulsie devin din ce în ce mai frecvente la remorchere.

Centru de cunoștințe de înaltă calitate

Filiala noastră din Galați, România, a devenit centru de cunoștințe de înaltă calitate pentru aceste tipuri de vase. Alewijnse are și alte prezențe locale în Olanda și Vietnam, oferind o combinație de înaltă calitate, experiență și inovație. Diversitatea de expertiză și experiență în sectorul de remorchere joacă un rol important în a ne ajuta să finalizăm la timp proiectele noi, de modernizare sau service, în conformitate cu reglementările locale și măsurile de siguranță.

Alewijnse tugs and workboats  colleague at work

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Petrica Craciun

Service