Înțelegem provocările cu care vă confruntați și gândim împreună procesele.

Procese hidrotehnice sustenabile

Utilizarea sustenabilă a materialelor și procesele hidrotehnice mai ecologice sunt o preocupare-cheie în ceea ce privește apa de mult timp. Alewijnse contribuie la obiectivele de sustenabilitate și de mediu, făcându-vă activele mai sustenabile în baza costului total de proprietate (TCO) și a costurilor pe parcursul ciclului de viață (LCC). Aceasta include conectarea de panouri solare, instalarea de stâlpi de încărcare sau introducerea unor instalații ecologice temporare în timpul conversiei instalațiilor de producție sau purificare a apei.

 

Lanțul de aprovizionare cu apă

Din anii 1970, Alewijnse realizează proiecte în industria de apă potabilă, apă industrială, ape reziduale și canalizare. De-a lungul acestor ani de experiență, specialiștii noștri au acumulat cunoștințe practice de specialitate vaste în procesele hidrotehnice și cunosc momentele critice din proiectele hidrotehnice.

 

Partenerul dvs. în integrarea sistemelor

Ca integrator de sistem, avem specialiști interni din toate disciplinele electrice și de automatizare. Acest lucru asigură linii aliniate și scurte între automatizarea proceselor, construcția de panouri și ingineria electrică. Alewijnse vă oferă un singur punct de contact pentru toate disciplinele, indiferent de rolul nostru în proiect.

220421 Waterzuivering - Alewijnse

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Kees van Doorn

Service