Oricare ar fi cerințele specifice și tipul de aplicații, Alewijnse oferă clienților săi cele mai bune soluții de tablouri de distribuție.

Lumea de astăzi a tablourilor și consolelor de distribuție recunoaște nu numai accentul puternic pus pe consumul de energie sustenabilă, dar și că există mai multe componente cu software complex și că descentralizarea în continuare a funcțiilor va duce la panouri mai mici pentru sistemele de comandă care le gestionează. Toate aceste provocări necesită integratori de sisteme care să posede cunoștințe aprofundate de inginerie și care să cunoască procesele clientului implicat.

Abordarea proceselor

La Alewijnse, ne asumăm cu plăcere aceste provocări, oferind soluții personalizate de tablouri de distribuție și panouri, ca partener al clienților în integrarea sistemelor. Cu peste 50 de ani de experiență în construcția de panouri, proiectăm și realizăm toate tipurile de tablouri de distribuție de joasă tensiune, eficiente și la costuri reduse. Oricare ar fi cerințele specifice și tipul de aplicații, venim cu o abordare nouă a proceselor și cerințelor acestora și, din acest motiv, oferim cele mai bune soluții de tablouri de distribuție pentru fiecare client.

Proiectăm și construim toate tipurile de tablouri de distribuție de joasă tensiune de până la 7000 A, inclusiv panouri de distribuție, tablouri pentru comanda motoarelor, tablouri cu convertizoare de frecvență, console, tablouri de comandă și tablouri de automatizări. Putem livra pentru o gamă extinsă de aplicații, fie din sectorul maritim pentru propulsie hibridă, vinciuri, distribuție, tablouri și console de timonerie, sisteme de tratare a gazelor arse, sisteme de gaz inert, fie din sectorul industrial pentru procesarea alimentelor, tratarea apei potabile sau tehnologia de acoperire cu plasmă.

Toate produsele sunt conforme cu cele mai recente standarde CEI 61439 și 60204. Procesele Alewijnse sunt auditate regulat de un organism independent de certificare și supraveghere pentru conformitatea cu standarde de calitate, mediu, sănătate și siguranță.

 colleagues at work at switchboards and consoles

Design și funcționalitate

Indiferent de cerințele specifice și tipul de aplicație, Alewijnse se străduiește întotdeauna să ofere clienților cele mai bune soluții tehnice disponibile. Împreună cu partenerii noștri putem construi și optimiza diferite forme și dimensiuni de tablouri de distribuție, corelând designul ergonomic, know-how-ul solid și abilități la nivel de expert. Personalul tehnic Alewijnse participă la sesiuni regulate de instruire cu partenerii electrici, asigurând astfel dezvoltarea constantă a celor mai puternice avantaje ale produselor noastre:

  • Izolarea defectelor
  • Protecție împotriva incendiilor
  • Depanare fără efort

 

Să muncești în compania Alewijnse are un mare avantaj - acela de a face parte dintr-o echipă bine pregătită, în cadrul căreia schimbul de cunoștințe și experiență este o premiză principală în realizarea proiectelor de succes, cu rezultate bune.

Silviu Osanu, Electrician la Alewijnse

Unități de producție tablouri de distribuțieCu două noi fabrici de producție în Olanda și România, în Europa și, mai recent, o fabrică în Vietnam, în Asia de Sud-Est, Alewijnse poate oferi prețuri competitive, linii logistice scurte și flexibilitate clienților săi din Europa și Asia. Tablourile și consolele noastre de distribuție au componente și dulapuri de calitate superioară, de la furnizori din Europa de Vest, asigurând astfel produse finale de înaltă calitate și aducând o contribuție valoroasă la toate proiectele în care se implică Alewijnse.

Ești pregătit pentru inovație?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment
Service