Lucrăm împreună cu parteneri și furnizori de top pentru a ne dezvolta programele de formare. Aceasta ne permite să oferim clienților training-uri personalizate de înaltă calitate.

Training și educație

Inovațiile în domeniul sistemelor și instalațiilor electrice se succed într-un ritm rapid. Dat fiind faptul că instalațiile electrice și sistemele de automatizare joacă un rol important în eficacitatea, durabilitatea și mobilizarea unei nave sau a unei instalații industriale, instruirea și educația reprezintă cea mai bună modalitate pentru ca utilizatorii să asigure funcționarea și întreținerea corecte, sigure și eficiente ale sistemelor lor avansate.

Oferim cursuri de training tuturor clienților noștri pentru a le forma abilitățile care îi vor ajuta în operarea și întreținerea instalațiilor lor electrice. Cursurile sunt personalizate pentru a satisface nevoile fiecărui client. Training-urile nu numai că măresc nivelul de calificare al personalului și capacitatea de a localiza defecțiuni și de a efectua reparații de bază, dar și reduc potențiale costuri de operare prin reducerea duratelor de inactivitate a sistemelor.

Cursurile de instruire sunt oferite atât online, cât și offline, în propriile noastre unități unice de training din Nijmegen, Krimpen aan den IJssel, Drachten, Galați (România) și Hải Phòng (Vietnam). Acestea acoperă subiecte precum cunoștințe electrice de bază, interpretarea planurilor electrice și instrucțiuni de utilizare a instalațiilor electrice și sistemelor software pe nave. Împărtășim și din cunoștințele noastre de specialitate pe subiecte mai avansate, cum ar fi măsurarea distorsiunii armonice totale (THD) și compatibilitatea electromagnetică (EMC), calibrarea și certificarea.

 

Alewijnse People, Planet, Profit
Service