Instalații electrice fiabile pentru o utilizare sigură, economică și confortabilă a vaselor de croazieră.

Calitate, lux și confort

În ciuda evenimentelor recente, sondajele arată că mersul în croazieră rămâne o alegere extrem de populară pentru vacanțe. Nu numai croazierele pe mare, ci și croazierele fluviale sunt din ce în ce mai căutate. Un aspect important pentru pasageri este experiența totală în croazieră, care include destinații unice, precum și calitatea, luxul și confortul disponibile la bord. Instalațiile electrice fiabile sunt, deci, cruciale pentru o experiență de croazieră sigură, economică și confortabilă.

colleagues working with systems

Partener pentru instalații electrice și sisteme de automatizare

Alewijnse este partenerul mai multor constructori de vase de croazieră, în special cei specializați pe vase de croazieră fluviale. Putem oferi consultanță cu privire la pachetele complete, care includ instalații electrice și integrarea sistemelor de navigație și comunicații, audio/video, de divertisment, IT, iluminat și securitate. Putem să ne implicăm pe tot parcursul ciclului de viață al vasului, de la construcție nouă până la renovare, prelungirea duratei de viață, întreținere și service. Clienții sunt deosebit de pozitivi în ceea ce privește cooperarea noastră eficientă și calitatea înaltă a serviciilor.

Croaziere sustenabile

Nu numai luxul, ci și sustenabilitatea devin din ce în ce mai importante în lumea vaselor de croazieră. Alewijnse este lider în proiectarea de sisteme inovatoare electrice și de propulsie hibridă care, cu tehnologie avansată de uniformizare a vârfurilor energetice, pot reduce semnificativ consumul de combustibil și emisiile tuturor tipurilor de vase de croazieră.

Service