La Alewijnse, fluxurile sigure de alimente și obținerea unor rezultate optime de producție merg mână în mână.

Producție de alimente: siguranță și controlul costurilor

Importanța capacității de a urmări și garanta fluxuri sigure de alimente și de a obține rezultate optime de producție la cele mai favorabile costuri de gestionare se reflectă în tehnicile de instalare utilizate.

indsutrie food - alewijnse

Urmărire și monitorizare automate

Pentru un producător, acuratețea și transparența cu privire la siguranța produselor sunt esențiale pentru a demonstra că liniile de producție sunt conforme cu toate regulile și reglementările. Soluțiile noastre automatizate garantează capacitatea de a urmări fiecare pas din producție; de la introducerea materiilor prime până la produsul finit. Prin automatizarea în conformitate cu directiva GAMP, se creează un sistem de automatizare validat care demonstrează sistematic conformitatea produsului, inclusiv cu cerințele FDA. Datorită etapizării din GAMP, procesul este transparent, atât în ceea ce privește timpul, cât și costurile.

 

Mână în mână - controlul costurilor și optimizarea proceselor

Construcțiile noi, modernizările și upgrade-urile oferă producătorilor oportunitatea de a-și optimiza procesele de producție și de a-și controla și reduce costurile. Prin examinarea costului total de proprietate (TCO) al tuturor instalațiilor existente și noi, posibilitățile de economisire și optimizare pot fi substanțiale prin aplicarea de îmbunătățiri atât la scară mică, cât și la scară largă. Un exercițiu TCO va descrie costurile de exploatare pe durata de viață a unei instalații, acoperind inclusiv mentenanța predictivă și planificată, precum și bugetele asociate.

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Kees van Doorn

Service