Soluțiile pe care le oferim

Automatizarea navelor

Proiectăm cele mai noi sisteme automate de comandă și monitorizare. Integrăm și virtualizăm toate procesele de la bord într-un mod clar, sigur și eficient și controlăm interacțiunile dintre aceste procese.

Vezi mai mult
Icon
Tablouri de distribuție și console

Lucrăm alături de clienții noștri pentru a le oferi cele mai bune soluții personalizate de tablouri și panouri de distribuție, care să le facă instalațiile fiabile și eficiente energetic.

Vezi mai mult
Icon
Sisteme de securitate

Lucrăm cu arhitecți navali și experți în securitate încă din primele etape ale proiectării pentru a integra securitatea în fiecare instalație de vas sau industrială.

Vezi mai mult
Icon
Automatizarea proceselor

Standardele de mediu și de siguranță mai stricte și cererile de creștere a producției necesită soluții inteligente și fiabile în automatizarea proceselor.

Vezi mai mult
Icon
Sisteme de distribuție a puterii

Alimentarea fiabilă cu energie este vitală pentru funcționarea fiecărei nave sau instalații industriale. Soluțiile noastre de distribuție îndeplinesc acest rol prin transportul sigur și continuu de energie către toți consumatorii.

Vezi mai mult
Icon
Sisteme de navigație și de comunicații

Alewijnse lucrează cu cei mai importanți producători de echipamente de comunicații și navigație, proiectând, instalând și întreținând atât articole individuale, cât și sisteme integrate complete de navigație și comunicații.

Vezi mai mult
Icon
Audio/Video și IT

Alewijnse este co-producător important pentru mulți constructori de iahturi de top. Sistemele noastre de vârf de gamă se regăsesc pe o mare varietate de iahturi de lux.

Vezi mai mult
Icon
Instalație electrică

În lumea navelor și a mediilor industriale complexe, instalațiile electrice pot include numeroase tablouri de distribuție, corpuri de iluminat și cabluri. Alewijnse este de mulți ani partener principal și de încredere pentru toate tipurile de instalații electrice.

Vezi mai mult
Icon
Sisteme hibride

Sistemele de propulsie hibridă instalate pe superiahturi și alte nave pot reduce semnificativ consumul de combustibil și emisiile, inclusiv pe cele de CO₂.

Vezi mai mult
Icon

Vezi ce soluții oferim și află cum putem contribui la crearea de proiecte de succes în cadrul sectoarelor industriale și maritime.

Ești pregătit pentru inovație?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment
Service