Specific solutions.

Sisteme de divertisment

În zilele noastre, proprietarii de iahturi de lux și oaspeții acestora se așteaptă să aibă acces instant și neîntrerupt la toate serviciile și experiențele media de care se bucură și în locuințele terestre.

Vezi mai mult
Icon

De-a lungul anilor, am acumulat cunoștințe practice de specialitate vaste în sisteme avansate de comunicații, sisteme audio/video și IT.

Sectorul iahturilor de lux stabilește standarde înalte în ceea ce privește sistemele informatice și de divertisment. Există o cerere în creștere pentru aplicații tehnice de înaltă calitate, cum ar fi sisteme audio (muzică) de înaltă calitate, ecrane mari, rețele rapide de date legate la recepție prin satelit și echipamente de transmisie. Acest lucru necesită cel mai înalt nivel de cunoștințe practice de specialitate în soluții inovatoare de comunicații, audio/video (AV) și IT.

OceanXplorer Inside

Sisteme integrate

Ne aplicăm cunoștințele practice de specialitate în proiectarea, furnizarea și întreținerea de instalații electrice totale, sisteme de automatizare, monitorizare și control pentru a crea sisteme AV și IT integrate care îndeplinesc cel mai bine performanța și funcționalitatea pe care le și doresc clienții.

Soluții

Soluțiile noastre pentru divertisment, informatică și comandă includ: rețea Ethernet, rețea WIFI, instalații telefonice, sisteme CCTV, sisteme de securitate, sisteme audio/video, instalații de iluminat, Internet prin satelit, radio și TV, Music on demand, Movie on demand, Unified threat management (UTM), camere termice, YachtEye, repetitoare și antene GSM/UHF/VHF. Selectarea sursei de Internet.

Modalitatea de gândire 'Keep It Simple' guvernează întregul proces de dezvoltare a produselor. Sistemul de divertisment, de exemplu, se bazează pe echipamente ce pot fi ușor înlocuite și pe o interfață iPad simplă, ușor de utilizat. Din experiența proprietarilor, sistemele de divertisment de pe iahturi sunt prea complicate. Pentru aceasta categorie de clienți, nu este o chestiune de cost, ci una de fiabilitate, raport calitate-preț și utilizarea facilă. Folosim componente existente pe piață, disponibile fără a fi nevoie să apelăm la un tehnician specialist, dar calitatea experienței utilizatorului este exact aceeași.
Căpitanul Guy Booth al iahtului cu motor Phi

Captain Guy Booth @ motor yacht Phi

Downloads.

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Dick Breure

Service