Sub motto-ul „construit pentru aventură”, SeaXplorer 77 este conceput să navigheze atât în condiții polare, cât și ecuatoriale.

Sisteme AV/IT pentru stilul de viață

Alewijnse a început anul cu finalizarea cu succes a unui proiect de doi ani cu Damen Yachting; specificarea, furnizarea și instalarea sistemelor AV/IT, care joacă un rol vital în experiența în larg a proprietarului, oaspeților și echipajului la bordul SeaXplorer La Datcha de 77 de metri.

Sub motto-ul „construit pentru aventură”, SeaXplorer 77 este conceput să navigheze atât în condiții polare, cât și ecuatoriale. Poate naviga 6.000 mile nautice fără realimentare și este prevăzută cu un hangar situat sub punte, cu spațiu pentru două elicoptere. Unitatea de cazare poate găzdui 25 de membri ai echipajului, pentru nevoile navei, și până la 12 oaspeți.

Cele mai noi tehnologii

Responsabilitățile Alewijnse au inclus sistemele audio-vizuale complete, atât pentru zona de oaspeți, cât și pentru cea de echipaj, sistemele IT ale navei (sistemul magistral, modul de utilizare pentru sursa de energie, Wi-Fi, prize LAN etc.), CCTV, telefoane de bord, TVRO, VSAT, un telefon video pentru pasarela EntryPod și un sistem de infotainment Yachteye. Rezultatul general este o instalație AV/IT pregătită pentru viitor, realizată cu cele mai noi tehnologii disponibile astăzi.

Implicare deplină de la bun început

Contractul dintre Alewijnse și Damen Yachting a fost semnat în aprilie 2018, iar Alewijnse a fost pe deplin implicată de la început, mai întâi la șantierele navale Damen din Galați, România, și apoi la șantierul naval Vlissingen East al Damen Yachting din Olanda. În ambele locuri, Alewijnse a acționat de la început drept consilier de încredere atât pentru echipele Damen Yachting, cât și ale clienților, aplicându-și cunoștințele tehnice aprofundate pe parcursul etapelor de vânzări, inginerie, producție și comisionare pentru a asigura rezultate optime.

A inclus propunerea sistemelor de comandă video și AV la cerere, utilizate la bord pe baza experienței din proiectele anterioare de superiahturi. Provocările notabile au inclus integrarea echipamentelor B&O în sistemul AV. Dar un test complet de recepție în fabrică, efectuat cameră cu cameră de Alewijnse, asupra tuturor echipamentelor implicate, a asigurat că toate problemele au fost identificate și rezolvate înainte ca sistemul să părăsească atelierele Alewijnse, deschizând calea spre o punere în funcțiune fără probleme, odată echipamentele instalate la bordul iahtului.

Lucrăm cu încredere

„A fost o plăcere să lucrăm pe un iaht atât de sofisticat”, a spus Peter van Campen, manager de proiect la Alewijnse, „și experiența noastră anterioară de furnizare și instalare de pachete AV/IT complete în șantiere navale de top, inclusiv Damen Yachting, susținută de competența noastră principală de integrare electrică maritimă au permis echipelor șantierului naval și ale clienților să lucreze alături de noi cu încredere. Sperăm ca această comandă să fie începutul unei relații pe termen lung cu Damen Yachting în ceea ce privește noua lor gamă interesantă de nave SeaXplorer.”

De-a lungul multor ani, Alewijnse și-a dezvoltat abilități de specialitate în proiectarea, furnizarea și întreținerea de sisteme electronice care țin superiahturile în siguranță, securizate și conectate la lumea largă. În plus față de sistemele de navigație și comunicații, mai recent, Alewijnse și-a stabilit o poziție de lider tehnologic în sisteme AV/IT, de comandă a iluminatului și sisteme de securitate pentru piața de iahturi, utilizând soluții de avangardă.

 

Top view LA DATCHA SeaXplorer Damen Alewijnse

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Dick Breure

Service