Oferim cele mai înalte standarde de calitate pentru a oferi performanțe maxime în situații extreme.

Nave avansate

Navele militare sunt printre cele mai avansate din lume, iar instalațiile lor electrice trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate pentru a-și menține performanțele maxime în ciuda situațiilor extreme.

Partener de încredere în integrarea sistemelor

Alewijnse este de mulți ani partener principal și de încredere, livrând instalații electrice pentru toate tipurile de vase militare și guvernamentale. Expertiza și experiența vaste în sectorul naval joacă un rol important în executarea cu succes a fiecărui proiect pe care îl întreprindem. Ne asigură că putem echipa nave pentru noi operațiuni de apărare sau activități guvernamentale în perioade relativ scurte de timp.

Cooperare perfectă

Multe șantiere și organizații guvernamentale văd Alewijnse ca cel mai bun partener pe partea electrică a unui proiect militar. Ne apreciază calitatea înaltă a serviciilor, disponibilitatea ridicată și flexibilitatea în ceea ce privește personalul, precum și cooperarea excelentă, indiferent de proiect - pentru construcții noi, de modernizare sau de întreținere. Clienții văd experiența noastră cu nave militare reflectată în executarea eficientă a proiectelor. Buna cooperare și munca de echipă ne permit să finalizăm lucrările la timp și la cele mai înalte standarde, ținând cont de măsurile importante de siguranță, legile și reglementările relevante.

Cunoștințe practice de specialitate și experiență

Cu mulți ani de experiență în segmentul de apărare și securitate, ne-am format cunoștințe practice de specialitate vaste în construcții noi, renovări, modernizări, prelungirea duratei de viață, post-vânzăre, service și întreținere a unor nave militare complexe. Acestea includ nave scoala multi rol pentru elicoptere, corvete clasa Sigma (PLR si POLA), nave de patrulare în larg (OPV), nave de aprovizionare și cercetare, remorchere hibride, și nave de comandă și suport logistic (JSS și CSS).

Side view Karel Doorman - Alewijnse

Când căutam pe cineva care să realizeze partea electrică a acestui proiect, Alewijnse a venit ca o alegere naturală. Compania are o vastă experiență cu Zr.Ms. Pelikaan în special și cu navele de apărare în general.

Jan-Dirk Boomsma, manager de proiect la Damen Shipyards Den Helder

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Maurice Seijkens

Service