Specific solutions.

Sisteme de avertizare și monitorizare

The Alewijnse alarm and monitoring system provides the alarms and status information that are essential to maintaining safe and efficient operation of the machinery and other related equipment on board.

Vezi mai mult
Icon

Tendința continuă spre digitalizare este un factor critic în dezvoltarea actuală a sectorului maritim.

Sistemele inteligente de la bordul navelor sunt conectate din ce în ce mai mult prin senzori inteligenți, permițând adăugarea mai multor funcționalități în sisteme. În combinație cu tendința spre fiabilitate și disponibilitate sporite, stabilesc standardul pentru automatizarea de înaltă calitate.

 

Automatizarea navelor este specialitatea noastră

Suntem specializați în automatizarea avansată a navelor și proiectăm cele mai noi sisteme automate de comandă și monitorizare. Ele integrează și virtualizează toate procesele de la bord într-un mod clar, sigur și eficient și controlează interacțiunea dintre aceste procese pe baza parametrilor care pot fi modificați la nevoie.

Astfel, toate informațiile generate pot fi livrate în locuri individuale, unde utilizatorii pot monitoriza și controla toate sistemele. Exemplele includ sisteme pentru monitorizarea și controlul alarmelor, controlul siguranței, navigare și comunicații, precum și echipamente de misiune.

Este important să gândim împreună cu clienții încă din stadiul incipient al proiectelor și să dezvoltăm soluții adecvate pentru fiecare obiectiv. După o analiză extinsă a proceselor și nevoilor comerciale, proiectăm cea mai sigură și mai eficientă soluție personalizată posibilă. Toate sistemele sunt testate intern sau la bord, după care sunt instalate și date în exploatare de specialiștii noștri tehnici.

colleagues working with systems

Maximizarea eficienței

Pentru a menține costurile operaționale ale instalațiilor cât mai mici posibil, clienții pot alege dintre diverse servicii de integrare a sistemelor. Acestea includ sisteme de management a puterii (PMS) și sisteme asociate de alarmare, monitorizare și control (AMCS), cu care putem compara datele de proiectare cu datele operaționale. O altă opțiune este utilizarea de sisteme de uniformizare a vârfurilor energetice, bazate pe componente standard disponibile la nivel mondial.

O tehnică suplimentară pentru sprijinirea utilizatorilor este mentenanța predictivă. Aceasta se bazează pe instalarea în prealabil a senzorilor corecți și analiza ulterioară a datelor generate, utilizând achiziția de date cu o conexiune deschisă la World Wide Web. În plus, inginerii noștri de software pot sprijini clienții în eventualitatea oricăror probleme apărute prin accesarea de la distanță a sistemelor și modificarea sau actualizarea lor, astfel încât să fie iar complet funcționale.

Cea mai recentă soluție

O soluție nouă dezvoltată de Alewijnse este platforma Alewijnse de virtualizare și vizualizare (AlViVi), care centralizează și integrează toate sistemele de monitorizare și control a tuturor funcțiilor de pe navă și oferă posibilitatea vizualizării lor pe toate ecranele de la bord. Această platformă unică, rapidă, ușor de utilizat și extrem de fiabilă înlocuiește toate echipamentele de calcul și cablurile de la bord, permițând utilizatorilor să recupereze spațiu considerabil și să micșoreze costurile de întreținere. Alewijnse este prima companie care oferă această platformă complet digitalizată în lumea maritimă.

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Johan van Rikxoort

Service