Aceste tipuri de proiecte necesită o abordare complet diferită, comparativ cu construcțiile noi. Cheia succesului stă în munca eficientă de echipă, comunicare transparentă și planificare.

După o durată lungă de funcționare, un vas sau o instalație industrială cu siguranță nu va mai fi la nivelul curent al tehnologiei. Noile evoluții tehnice și modificările regulilor și reglementărilor vor fi condus la versiuni noi, cu avantaje sporite de eficiență, performanță și conformitate. În astfel de cazuri, modernizarea sau conversia pot oferi o alternativă eficientă în ceea ce privește costurile față de o construcție nouă, fie cu extinderea duratei de viață a activelor existente, fie modificând activele pentru utilizarea lor în alte scopuri.

Modernizarea / reechiparea poate fi definită ca readucerea în stare bună a unei nave sau a unei instalații industriale, prin reparații și/sau adăugarea de componente noi. Conversia poate fi definită ca modificarea funcției sau utilizării, cum ar fi convertirea unui iaht de explorare de lux în navă de cercetare și supraveghere.

Muncă în echipă, comunicare și planificare

Aceste tipuri de proiecte necesită o abordare complet diferită față de construcțiile noi. Factorii, care variază de la schițe depășite ale instalațiilor și timpul scurt pentru integrarea noilor reguli și reglementări în structuri care nu sunt concepute să le adopte, pot face ca aceste proiecte să fie o mare provocare. Dar la Alewijnse avem cunoștințele și experiența necesare pentru a le gestiona. Cheia succesului stă în munca în echipă, comunicare transparentă și planificare când e vorba de reparații și conversii de primă clasă.

Avem cunoștințele tehnice și o experiență vastă în modernizări și conversii electrice în sectoarele maritim și industrial, acumulate de-a lungul multor ani. Putem oferi soluții electrice și de automatizare la standarde ridicate, pregătite pentru modernizări viitoare și ușor de întreținut. Putem proiecta, concepe, produce, instala și comisiona aceste soluții, iar clienții primesc asistență completă pe tot parcursul proiectelor.

view OceanXplorer Alewijnse Refit

Experți în modernizări și conversii electrice

Suntem experți în diferite tipuri de modernizări și conversii electrice. Acestea pot include modernizări la jumătatea duratei de viață, conversii de instalații de producție, conversii ale propulsiei hibride sau GNL/MGO și renovări de sisteme de coborâre-ridicare sau alte instalații din sectorul de parcuri eoliene în largul mării. Un proiect tipic Alewijnse poate include unele sau toate următoarele aspecte:

  • Instalație electrică
  • Sisteme de automatizare a proceselor
  • Sisteme de automatizare a navelor
  • Sisteme de navigație și de comunicații
  • Sisteme audio-video și TIC
  • Sisteme de alimentare și distribuție
  • Tablouri și console de distribuție
  • Sisteme de siguranță și securitate

 

 

Service