Alewijnse are peste 130 de ani de experiență în furnizarea de soluții electrice și de automatizare personalizate pentru proiectele clienților din întreaga lume.

Electrificare și automatizare

Compania noastră lucrează în fiecare an la un număr mare de soluții de electrificare și automatizare în sectoare precum iahturi, proiecte navale și guvernamentale, dragare și offshore și industriale. Această activitate include contracte pentru proiecte de construcții noi, retehnologizări și reparații și întreținere. În segmentul industrial, suntem specializați pe apă potabilă, sectorul alimentar și proiecte specifice din sectorul prelucrător.

Ca integrator de sisteme care lucrează în parteneriat cu clienții săi, furnizăm o gamă cuprinzătoare de soluții tehnice. Acestea includ instalații electrice, distribuție electrică, sisteme de generare și propulsie, de automatizare a proceselor, audio-video și IT, de siguranță și securitate și de navigație și comunicații.

Un viitor sustenabil

Ca răspuns la nevoia tot mai mare de operațiuni sustenabile, ne străduim să proiectăm și să implementăm sisteme de propulsie ecologice și eficiente energetic pentru partenerii maritimi și industriali aflați în căutarea unor niveluri ridicate de sustenabilitate.

Pe lângă sediul central în Olanda, avem sucursale în România, Franța și Vietnam. Peste 1.000 de angajați flexibili și de calificare înaltă ne susțin clienții din întreaga lume, oferind calitate olandeză și atenție la detalii, cerute de șantierele navale și proprietari.

SEA Eagle II in the picture

For more information check out our company presentation below.

Downloads.

Downloads.

Service