Aveți nevoie de sfaturi privind sisteme electrice și de automatizare sigure și fiabile?

În sectorul offshore, siguranța, fiabilitatea și eficacitatea sunt primordiale. Actorii de pe piața internațională solicită specialiști în electricitate capabili să răspundă flexibil, rapid și inteligent la cele mai complexe probleme electrice și de automatizare.

Alewijnse offshore oil & gas industry

Datorită experienței de mulți ani în industria offshore, am acumulat cunoștințe practice de specialitate vaste în construirea, repararea, modificarea, prelungirea duratei de viață și service-ul, precum și întreținerea navelor și platformelor componente.

La începutul fiecărui proiect, determinăm nevoile clienților și formulăm propuneri cu cea mai potrivită soluție pentru obiectivele lor. După o analiză extinsă a problemelor și nevoilor, proiectăm cea mai bună soluție personalizată, care poate fi apoi instalată în mod expert și eficient de către specialiștii noștri tehnici, luând în considerare toate reglementările relevante și măsurile de siguranță pentru offshore.

Lucrul la prima noastră navă Walk2Work ne-a oferit lecții valoroase și informații specifice despre cum să abordăm acest proiect și să evităm potențiale probleme. În punctul culminant al proiectului, Alewijnse avea la bord 80 de electricieni. Cu o echipă de management la fața locului, am reușit să lucrăm într-un parteneriat strâns cu șantierul naval și să coordonăm împreună toate activitățile de la bord. Experiența noastră anterioară și acest mod combinat de lucru au avut un impact pozitiv semnificativ asupra rezultatelor proiectului. La final, am fost mândri să livrăm la timp și la cele mai înalte standarde.

Catalin Androne, Project Manager @Alewijnse

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Pieter Vosselman

Service