Esența politicii CSR Alewijnse este că fiecare angajat și furnizor trebuie să ia în considerare cu atenție impactul pe care îl vor avea deciziile sale asupra oamenilor, planetei și profitului.

În cadrul acestei politici, ne străduim să avem un antreprenoriat sustenabil, în care ne concentrăm pe mai multe subiecte-cheie:

  •          Menținerea poziției noastre financiare și profitabile;
  •          Garantarea unor condiții optime de muncă pentru angajații noștri;
  •          Implementarea de soluții eficiente energetic pentru clienți;
  •          Reducerea emisiilor noastre de CO2 .

Oameni

La Alewijnse, ne străduim să optimizăm condițiile de muncă pentru toți angajații noștri. Procedând astfel, ne propunem să le garantăm cât mai mult siguranța, sănătatea și bunăstarea. Suntem ghidați de conștientizarea responsabilităților noastre sociale, urmărirea locațiilor de muncă de înaltă calitate, cerințele legale aplicabile și dorințele clienților noștri.

În plus, ne propunem să fim un angajator preferat, care oferă condițiile potrivite pentru ca oamenii noștri relaționeze între ei și să se dezvolte atât profesional, cât și personal. Scopul nostru este să creăm un mediu de lucru în care angajații să se simtă liberi să învețe și să se simtă ca parte a unei echipe dedicate.

Teamwork colleagues at work

Planeta

Consumul eficient de energie determină din ce în ce mai mult planurile de politici în cadrul companiilor. Energia este domeniul nostru de activitate și de aceea ne străduim să înțelegem modul în care clienții își pot atinge cel mai bine obiectivele energetice. Alewijnse colaborează îndeaproape cu clienții pentru a implementa soluții ce vor duce la reduceri pe termen lung ale consumului lor de energie și, astfel, la scăderea emisiilor de CO₂.

Proiectele la care lucrează Alewijnse sunt adesea complexe și necesită soluții inovatoare. Pe lângă cunoștințe și experiență practică în optimizarea proceselor, Alewijnse oferă o gamă largă de opțiuni care vor duce la reduceri ale consumului de energie pe piața industrială și maritimă în care activează. Aceste oportunități nu numai că reduc emisiile de CO₂, dar pot fi și foarte rentabile.

Alewijnse și-a stabilit obiective pentru reducerea emisiilor proprii de CO₂ . Pentru a atinge aceste obiective, punem accent pe factori precum: utilizarea de autoturisme ecologice și eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil, folosirea unei singure mașini de un grup de colegi pentru , videoconferințe și achiziționarea de energie ecologică și sustenabilă.

view OceanXplorer Alewijnse Refit

Profit

Pentru a ne ridica la înălțimea ambițiilor CSR, acum și în viitor, trebuie să ne menținem poziția financiară și profitabilă sănătoasă. Înseamnă că ne străduim să creăm valoare pentru clienții noștri, oferind soluții tehnologice personalizate și adaptându-ne continuu la mediu, astfel încât să rămânem relevanți și să ne menținem poziția de lider de piață în domeniul integrării sistemelor.

Compania Alewijnse, implicare socială

În ultimul deceniu, Alewijnse a devenit din ce în ce mai implicată într-o serie de proiecte sociale. Credem în importanța educației și în rolul pe care îl are în modelarea unei societăți sănătoase. Această credință s-a materializat în sprijinul continuu acordat de companie universităților și liceelor locale, prin formare țintită, donații de echipamente și rechizite școlare și burse studențești.

Ținând cont de bunăstarea comunității, Alewijnse sprijină și fundația locală „Inima unui copil” din 2012, donând o parte din impozitul pe profit. Datorită conștientizării sporite a fundației din cadrul companiei, angajații au dat și ei o mână de ajutor și au donat fundației 2% din impozitul pe venituri. Fundația se folosește de fondurile primite pentru a-și crea propriul program afterschool în vederea reducerii abandonului școlar. Oferă copiilor din familiile defavorizate o masă caldă, consiliere, materiale școlare și ajutor la efectuarea temelor. Fundația gestionează trei centre de zi individuale cu programe afterschool în Galați, Tecuci și Pechea, un sat aflat la 40 de kilometri de Galați. În aceste centre de zi, copiii cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani, în număr de 226 în total, se angajează în activități educaționale și de dezvoltare.

Achiziții sustenabile

Pentru materialele neprescrise în specificațiile clienților, folosim furnizori care execută produse în manieră sustenabilă. Asigurarea achizițiilor sustenabile necesită ca aspectele de sustenabilitate ale proiectului să fie luate în considerare într-un stadiu incipient la organizarea achizițiilor. La selectarea posibililor subcontractanți în timpul fazei de calcul, sustenabilitatea furnizorilor a fost deja luată în considerare. După atribuirea contractului și înainte de demararea formală a procesului de achiziție, are loc consultarea între conducătorul proiectului și cumpărător cu privire la selecția finală a subcontractanților pentru proiect.

Vă rugăm să citiți și codul nostru de conduită de mai jos.

Downloads.

Service