Industrie

Alimentație

În industria alimentară, siguranța și controlul inteligent al costurilor sunt pe primul plan. Oferim soluții adaptate sectorului, care ajută la atingerea acestor obiective.

Apă

Susținem companiile de apă prin livrarea de soluții electrice și de automatizare personalizate, care contribuie la fiabilitatea și sustenabilitatea unităților lor de producție.

Energie sustenabilă

Consiliem, analizăm, elaborăm propuneri și implementăm soluții energetice sustenabile, care reduc costurile.

Industria se confruntă cu multe provocări în zilele noastre, cum ar fi nevoia de a reduce costurile, valabilitatea input-urilor, taxele pentru emisiile de carbon și progresele survenite în sectorul economiei de energie.

Cunoștințe, aptitudini, experiență și toate capabilitățile in-house

Datorită cunoștințelor specifice pieței pe care le avem despre diverse procese industriale și sectoare - alimentară, apă potabilă și industria prelucrătoare - știm ce informații sunt importante ca instalațiile să fie optimizate pentru a-și îndeplini obiectivele. Ca integrator de sisteme, combinăm experiența vastă și cunoștințele practice de inginerie, construcție de panouri, automatizare a proceselor și inginerie electrică. Prin urmare, avem tot ceea ce necesită clienții noștri pentru a-și aduce și a-și menține sistemele în stare optimă și pentru a-i ajuta să facă față provocărilor.

Industrie inteligentă înseamnă proiecte inteligente

În industria inteligentă, cantitățile mari de date generate de senzorii de pe echipamentele și componentele dintr-o linie de producție sunt disponibile la fața locului. Conectând senzorii la rețea și la un sistem global de automatizare, punem aceste date la dispoziția clienților, în mod centralizat . Facem posibilă vizualizarea pe iPad-uri a rapoartelor și a altor date operaționale din instalații, telefoane inteligente și tablete. Aplicația Alewijnse OEE oferă clienților o imagine exactă a performanței liniilor lor de producție, cu informații prețioase despre locul în care acțiunile de optimizare au cel mai mare efect.

Proiecte, service și întreținere.

De la întreținerea instalațiilor electrice și de comandă până la instalații noi pentru proiecte de construcții noi, Alewijnse consiliază, proiectează și instalează instalații electrotehnice și implementează automatizarea de noi procese. Implicăm parteneri externi care posedă cunoștințe legate de provocările clienților noștri, pentru a avea acces la informații specializate suplimentare și pentru a ne asigura că luăm în calcul fiecare opțiune pentru clienții noștri. Echipele noastre entuziaste sunt foarte flexibile. Drept rezultat, conversiile pot avea loc într-un moment potrivit pentru client. Dacă producția nu poate fi întreruptă, putem construi o instalație temporară, astfel încât producția să poată continua nestingherită. După livrare, oferim asistență completă continuă prin echipele noastre de service disponibile 24 h/7 zile/întreg anul. Cu ajutorul lor, timpii de inactivitate nu au fost niciodată atât de scurți.

 

Oasen - Alewijnse

Reducerea emisiilor de C02 și azot

Alewijnse ajută clienții să-și reducă emisiile de CO₂ și azot. Economiile de energie pot fi adesea realizate cu ajutorul măsurilor simple. Pentru a reduce și mai mult efectele asupra mediului, putem instala și conecta stații de încărcare și panouri solare ca parte din proiect. Reducem la minim emisiile de CO₂ și azot și în timpul desfășurării propriei noastre activități, utilizând generatoare și baterii ecologice.

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Kees van Doorn

Service