Sunt luate în considerare atât măsuri de securitate fizică, cât și cibernetică, profitând de gama excepțională de produse și dispozitive de astăzi care detectează, împiedică și alertează.

Odată cu trecerea sectoarelor maritim și industrial către lumea digitală, dezvoltarea de soluții de siguranță și securitate a devenit o cerință esențială. În acest sens, sectorul se confruntă cu provocări unice din partea atacurilor cibernetice, teroriștilor, piraților, activiștilor etc. Acest lucru poate duce la breșe de securitate și pagube financiare pentru proprietar, dar poate pune și probleme pentru navă, echipaj și mediu.

Cele mai recente tehnici

Alewijnse oferă soluții de securitate care pot fi conectate perfect la o navă sau la o instalație. Oferim consultanță cu privire la conceptual design și aplicarea de noi tehnici și sisteme de vârf de gamă. Acestea includ securitate IT, protecție la efracție, controlul accesului și securitate cu camere video. Pe lângă toate aceste produse, Alewijnse oferă și servicii precum consultanță și training în securitate, pe lângă service optim și întreținerea completă a sistemelor de securitate ale clientului.

Alewijnse works with naval architects and security experts

Pe mâini bune

Serviciile de securitate Alewijnse respectă cerințe strict standardizate. Datele confidențiale ale soluțiilor de securitate sunt garantat pe mâini bune. Pe scurt, clienții noștri se pot baza pe un partener care îi susține cu o vastă expertiză în domeniul securității. Ne ocupăm de toate cerințele lor, asigurându-le securitatea eficientă și având grijă de fiecare detaliu.

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Dick Breure

Service