Alewijnse oferă o gamă de instalații electrice cu eficiență dovedită, corecte de la prima execuție, care întrunesc toate cerințele clienților și produc valoare maximă.

colleague working with systems

Partener de încredere

Alewijnse este de mulți ani partener principal și de încredere pentru instalații electrice și sisteme de automatizare pentru toate tipurile de nave și medii industriale. Acest lucru poziționează Alewijnse ca partenerul logic al tuturor actorilor din aceste sectoare aflați în căutare de competențe în electricitate. Oferim competență și o experiență bogate, capacitatea de a livra servicii de calitate înaltă și fiabilitate, un accent pe servicii și o cooperare perfectă bazată pe încredere în implementarea fiecărui proiect nou de construcții, reparații sau întreținere.

Calitate și eficiență maxime

Pentru a maximiza raportul calitate-preț și furnizarea eficientă a serviciilor, Alewijnse stabilește cerințe ridicate pentru pregătirea și documentarea lucrărilor, precum și pentru cablare și asamblare. În cadrul specializării noastre în distribuția de energie, semnale și iluminat și comunicații interne, deținem propriile unități internaționale de producție pentru tablouri și panouri de distribuție. Sistemele integrate rezultate sunt de înaltă calitate ergonomică și ușor de operat. Soluțiile noastre avansate, cum ar fi sistemele de acces la distanță și starterele pentru motoare, oferă o valoare adăugată esențială.

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Pieter Vosselman

Service