Generarea de energie verde și măsurile de economisire a energiei sunt investiții care se plătesc singure. Sunt adesea subvenționate parțial de guverne, dar, mai ales, reduc costurile pe termen lung.

Soluții inventive, eficiente, sustenabile și eficiente energetic.

Risipa de energie electrică crește inutil costurile și poate fi detectată prin măsurare. Risipa de energie electrică nu numai că duce la un consum mare de energie inutil, dar poate și provoca supraîncălzirea componentelor din instalații și a motoarelor, iar în unele cazuri chiar defectarea sistemelor. Suntem bucuroși să consiliem clienții cu privire la măsurile pe care le pot lua pentru a-și face instalațiile eficiente energetic, fiabile și sigure din nou.

Geothermie - Alewijnse

Soluții de economisire a energiei și ecologice

Amortizarea costurilor cu panourile solare, stațiile de încărcare și iluminatul cu LED-uri începe imediat ce instalațiile sunt operaționale. Dar instalațiile inteligente de iluminat și de comandă au și un impact asupra consumului de energie. Pentru organizațiile care iau în considerare trecerea la vehicule electrice pentru a reduce emisiile de azot și CO2, vă putem ajuta cu soluții personalizate de mobilitate electrică. Recomandările noastre vor include posibilitățile de instalare de stâlpi de încărcare simpli sau dubli și a altor soluții ecologice.

Instalații geotermale

Energia geotermală este o altă sursă de energie curată, cu un viitor promițător. Încă de la debutul acestei piețe, furnizăm instalații electrice și automatizări specializate pentru acest sector. Astăzi, operatorii și utilizatorii finali își pot folosi chiar dispozitivele mobile pentru a vizualiza de la distanță și în timp real starea instalațiilor.

Instalație de valorificare energetică a deșeurilor și instalație de energie RWZI

Deșeurile și apele reziduale pot fi surse atât de energie, cât și de materii prime. De aceea, stațiile de tratare a apelor reziduale și stațiile de tratare a deșeurilor nu mai sunt destinația finală a deșeurilor noastre, care sunt trimise, în schimb la centre de reciclare. Personalul nostru din proiect valorifică experiența de specialitate în realizarea instalațiilor electrice și a sistemelor de automatizare care transformă în realitate instalațiile de valorificare energetică a deșeurilor și stațiile de epurare a apelor reziduale.

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Kees van Doorn

Service