Specific solutions.

Sistem de pescaj și încărcare Alewijnse (ADLS)

Prin măsurarea continuă și precisă a pescajului vasului și a volumului magaziei, sistemul de pescaj și încărcare Alewijnse (ADLS) contribuie la utilizarea optimă a sarcinii utile a unei nave.

Vezi mai mult
Icon

Sistemele noastre de automatizare pot îmbunătăți semnificativ productivitatea proceselor la bordul vaselor și în instalațiile industriale.

Eficiență și productivitate

De ceva timp, instalațiile maritime și industriale funcționează în medii care cer o eficiență și o productivitate din ce în ce mai mari; în același timp, standardele de mediu și de siguranță au devenit tot mai importante.

Alewijnse conduce piața prin proiectarea de sisteme personalizate pentru automatizarea avansată a proceselor.Pe lângă faptul că oferă eficiență și productivitate ridicate, capabilitățile sistemelor noastre permit un număr mai mic de operatori pentru gestionarea unui vas sau a unei instalații industriale.

Industria inteligentă 4.0 și volumele mari de date au devenit indispensabile. Experții noștri dedicați oferă soluții inteligente de automatizare, operare optimizată și transparentă, care duc la costuri de producție mai mici, economii de energie și reducerea emisiilor de CO₂.

colleague working with systems

Combinăm ce e mai bun din cele două lumi

Compania Alewijnse este activă atât în sectorul maritim, cât și în cel industrial, utilizând software-uri modulare de automatizare pentru a sprijini obiectivele de gestionare a activelor. Folosindu-ne de expertiza în sisteme SCADA și unități de comandă PLC, precum și cunoștințele noastre detaliate despre piețele maritimă și industrială, suntem atenți la tendințele și evoluțiile pieței, permițându-ne să combinăm ce e mai bun din cele două lumi.

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Johan van Rikxoort

Service