Specific solutions.

Sistem integrat de navigație

We work with the leading suppliers in this sector and offer the latest integrated bridge systems that not only provide the latest functionality but which have also been designed with the aesthetics of superyachts in mind.

Vezi mai mult
Icon
Sisteme de comunicație

Alewijnse furnizează servicii integrale pentru toate formele de comunicații maritime, inclusiv unde radio scurte și lungi, conexiune prin satelit atât pentru date cât și pentru voce, pentru utilizare oriunde în lume.

Vezi mai mult
Icon

Înțelegem că echipamentele de navigație pe deplin operaționale sunt vitale pentru siguranța oricărei nave.

Alewijnse navigation communication systems

Fiabilitate, siguranță și eficiență

Mijloacele avansate de navigație și comunicații de la bord sunt esențiale pentru siguranța și eficiența oricărui vas, indiferent de mărimea sau destinația utilizării lui.

Experiență vastă

Alewijnse are o vastă experiență în proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de navigație complet integrate pentru iahturi și vase din sectoarele guvernamental, dragaj și offshore. Alewijnse furnizează sisteme personalizate, sigure și eficiente de navigație și comunicații, în conformitate cu toate normele și reglementările aplicabile.

Produse avansate

Oferim cu plăcere consultanță proprietarilor și operatorilor de vase cu privire la numeroasele produse avansate disponibile, inclusiv sisteme de navigație integrate și sisteme de radar, ECDIS, conning (display-ul ce conține toate datele necesare navigării), pilot automat, GNSPS, AIS (sistem automat de identificare a navei, Navtex (sistem de avertizare meteo și siguranță maritimă), busolă giroscopică, busolă magnetică, VDR (sistem de înregistrare a datelor prestabilite  de navigare), BNWAS (sistem de monitorizare a punctului de comandă), sonar folosit pentru determinarea adâncimii apei, dispozitiv de măsurare a vitezei, GMDSS (sistem de alertare, coordonare de căutare și salvare, localizare, transmisii de informații privind siguranța maritimă), Sat-C (poziționare în funcție de sateliții aflați pe orbita pământului), stații portabile de emisie-recepție, FleetBroadband (rețea maritimă globală prin satelit, telefonie , mesaje text si retea ISDN pentru nave care naviga pe ocean), MF/HF (echipament de înaltă tehnologie pentru primirea și transmiterea mesajelor între nave), Satcom , SART & EPIRB și DP. Înțelegem că echipamentele de navigație operaționale sunt vitale pentru siguranța oricărei nave, iar inginerii noștri de service sunt disponibili 24/7 la nivel mondial pentru evaluare și asistență.

Comandați piesele de schimb direct prin magazinul nostru online

 

Piese de schimb

Service