Căutați un partener tehnic care să vă anticipeze nevoile?

Acceptăm provocarea

În industria de dragaj, procesele devin din ce în ce mai complexe și crește presiunea pentru o productivitate sporită și costuri de exploatare mai mici. Alewijnse răspunde provocărilor de pe această piață prin proiectarea și integrarea de sisteme care permit acestor vase să funcționeze mai eficient, mai productiv și cu un echipaj mai mic.

Cunoștințe aprofundate despre drăgi

Lucrăm de mai mulți ani cu numeroase șantiere navale și companii de drăgi de top. Suntem specializați în proiectarea, construcția, instalarea și darea în exploatare de soluții inovatoare și personalizate pentru automatizarea navelor și a proceselor, generarea și distribuția de energie electrică, navigație și comunicații, AV/IT, siguranță și integrarea conceptului Internet of Things (IoT) pentru toate tipurile de drăgi. În plus, compania noastră este expertă în crearea, construcția și întreținerea, cu eficiența costurilor, de instalații electrice de înaltă calitate și fiabile la bord.

Vitus Bering does its job

Soluții inovatoare

Lucrăm în continuu la inovații în aplicații eficiente și cu economii de costuri pentru clienții din sectorul de dragare. Recent, am introdus o platformă unică de virtualizare și vizualizare (AlViVi) pentru navele de lucru și de agrement, deja instalată cu succes pe o serie de drăgi aspirante mobile. Soluția poate fi aplicată și pe alte nave și oferă multe avantaje, precum economii semnificative de spațiu la bord și reducerea costurilor cu întreținerea echipamentelor fizice și software-ului. Citiți mai multe despre aceste aspecte în soluțiile noastre.

Service