Dragaj, Offshore & Transport

Energie eoliană offshore

Energia eoliană offshore este un domeniu care se dezvoltă rapid. De-a lungul anilor, Alewijnse a acumulat cunoștințe și experiență de specialitate prin executarea a numeroase proiecte de succes în acest sector.

Nave de croazieră maritimă și fluvială

Alewijnse este puternic implicată pe piața de croaziere, livrând pachete totale, care acoperă instalații electrice și integrarea sistemelor.

Petrol și gaze offshore

Datorită experienței de mulți ani, am acumulat cunoștințe practice de specialitate vaste în industria offshore, ceea ce ne permite să creăm sisteme sigure, fiabile și eficiente pentru clienți.

Piața de dragaj

În zilele noastre, navele sunt echipate cu sisteme din ce în ce mai complexe. Acest lucru necesită instalații electrice și sisteme de automatizare inteligente și fiabile.

Remorchere

Dezvoltăm soluții avansate și ecologice pentru sisteme de propulsie și instalații electrice la bordul tuturor tipurilor de remorchere

Transport

Clienții din sectorul transporturilor solicită cele mai avansate și sustenabile sisteme care vor contribui la o productivitate mai mare și la costuri de exploatare mai mici.

Do you want to know how we can optimize the efficiency and productivity of your fleet?

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Petrica Craciun

Service