Specific solutions.

Calitatea energiei electrice

Calitatea energiei electrice este crucială pentru funcționarea sigură și eficientă a utilajelor și a sistemelor IT, la bordul navelor și în medii industriale.

Vezi mai mult
Icon

La Alewijnse, siguranța, sustenabilitatea și consumul responsabil de energie se reunesc în toate sistemele noastre de generare și distribuție a puterii.

Soluții personalizate eficiente

Fie că aveți nevoie de generatoare, tablouri de distribuție, transformatoare, convertizoare de frecvență, motoare electrice, baterii, cabluri sau supercondensatoare, Alewijnse proiectează cele mai bune și mai eficiente soluții pentru fiecare client, personalizate pentru orice tip de navă sau instalație industrială.

La începutul fiecărui proiect, determinăm nevoile clienților și îi consiliem cu privire la conceptual design și aplicarea de tehnici noi și sisteme de vârf de gamă. Reacționăm rapid în timpul proiectelor și după livrare, datorită cunoștințelor pe care le avem despre sisteme și componente, planificării bune și capacității disponibile. Ne evidențiem prin servicii, calitate, motivație și expertiză.

Alewijnse power & distribution systems

Consilier de încredere

Ca partener în integrarea sistemelor, suntem implicați din stadiile incipiente la construirea unei nave sau fabrici. Oferim consultanță cu privire la conceptual design și aplicarea de noi tehnici și sisteme de vârf de gamă. Toate sistemele noastre sunt testate in-house sau la bord, după care sunt instalate și comisionate de specialiștii noștri tehnici.

Fie că aveți nevoie de generatoare, tablouri de distribuție, transformatoare, convertizoare de frecvență, motoare electrice, baterii, cabluri sau condensatoare, Alewijnse proiectează cele mai bune și mai eficiente soluții pentru fiecare client, personalizate pentru orice tip de navă sau instalație industrială.

La început, transformăm obiectivele clientului și profilul său operațional în cerințe clare și, de acolo, într-o proiectare optima a distribuției de putere. Acesta va depinde de scopul, modul operațional și cerințele subiacente ale sistemului, cum ar fi fiabilitatea, siguranța, posibilitățile de implementare, eficiența, costurile și spațiul.

Expertiză extensivă

Fie că este AC sau DC ori o combinație de joasă tensiune și înaltă tensiune, creăm o propunere specifică pentru fiecare dintre cerințe. Reacționăm rapid în timpul proiectelor și după livrare datorită cunoștințelor pe care le avem despre sisteme și componente, planificării bune și capacității disponibile.

Alewijnse a dezvoltat o gamă cuprinzătoare de „elemente de construcție” conceptuale, care vin corelate în etapa de proiectare pentru a crea sisteme logice și eficiente, pentru instalarea și întreținerea cărora avem aptitudinile și competențele necesare. Acestea includ:

  • Mediu de stocare a energiei (baterii)
  • Convertizor conectat la rețea (AC<->AC, AC<->DC)
  • Convertizoare de energie curată (sinusoidala pură)
  • Convertizoare de racord cu malul
  • Panouri de distribuție principale și secundare de joasă tensiune
  • Transformatoare
  • Transformatoare și filtre active de armonici

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Maurice Seijkens

Service