Un partener de încredere în integrarea sistemelor la bordul superiahturilor

Identificarea nevoilor clienților

Anticipăm din timp nevoile clienților noștri și le oferim consultanță cu privire la designul conceptual și aplicarea celor mai noi tehnici și sisteme. Putem răspunde și reacționa rapid pe perioada proiectului și după livrare, datorită cunoștințelor despre sisteme și componente, planificării optime și capacității disponibile. Specialiștii Alewijnse fac diferența prin calitatea pe care o livrează, pregătirea, pasiunea și expertiza lor.

Noi evoluții

O inovație importantă în industria construcției de iahturi este utilizarea sistemelor de propulsie cu impact redus ecologic și energetic. Compania Alewijnse este deschizătoare de drumuri în ceea ce privește proiectarea de sisteme electrice și de propulsie inovatoare care pot reduce consumul de combustibil și emisii nocive, utilizând tehnologii avansate de distribuție egalizată a consumului.

Alewijnse acționează ca și partener de încredere atât față de șantiere, cât și față de clienți încă de la început, aplicând cunoștințele tehnice avansate pe parcursul etapelor de vânzare, proiectare, producție și punere în funcțiune pentru a asigura rezultate optime.

Dick Breure, Sales Manager @Alewijnse

Olanda se înscrie în categoria de top, când discutăm despre construcția de superiahturi. Compania Alewijnse se mândrește că face parte din această industrie, în cadrul căreia cunoștințele, calitatea și flexibilitatea sunt valori esențiale.  

În ceea ce privește construcția de superiahturi, acordăm o maximă importanță sistemelor de calitate superioară și finisajelor precise. Este un sector de activitate solicitant, unde ne confruntăm presiunea constantă de a livra la timp. În cadrul companiei Alewijnse, știm cum să facem față acestor provocări. Avem convingerea că putem livra o calitate superioară, deoarece cunoaștem sistemele aflate la bord in detaliu și lucrăm ca o echipă, atât în cadrul companiei, cât și cu furnizorii și clienții noștri.

Partener important

Compania Alewijnse a fost și continuă să fie un partener important pentru mulți constructori de iahturi de top. Sistemele noastre se găsesc pe un număr mare de iahturi de toate tipurile și dimensiunile. Ne implicăm în întreg ciclul de viață al navelor, de la construcții noi până la modernizări, mentenanță și servicii post-vânzare. Datorită experienței ample, ne-am construit un status stabil iar clienții știu la ce se pot aștepta din partea companiei Alewijnse.

Pachet complet

Clienții se îndreaptă către noi pentru pachete complete care conțin instalare electrică, sisteme integrate și automatizarea sistemelor pentru producerea și distribuția de energie, propulsie, navigație si comunicație, audio/video, IT, sisteme de divertisment, iluminat și securitate. De-a lungul anilor, am construit o expertiză vastă, electrică și de automatizări, pentru toate tipurile de iahturi cu motor sau cu vele, cu dimensiuni de până la 120 metri.

Superyacht electrical navigation equipment integrated bridge
Service