Alewijnse a semnat două contracte cu Damen Yachting pentru instalarea completă a sistemelor electrice, Nav-Com și AV-IT pe toate cele patru superiahturi AMELS 60.

În rolul de integrator de sisteme electrice, Alewijnse are o relație bine stabilită cu AMELS și Damen Yachting, cu care a lucrat în trecut la mai multe proiecte. Ca atare, inginerii de proiectare și instalare ai companiei sunt o parte valoroasă a echipei de construcții a superiahturilor de la șantierul naval Damen Yachting din Vlissingen, Olanda.

În special, cunoștințele acumulate de Alewijnse în cadrul lucrărilor la primele două superiahturi AMELS 60 au plasat-o într-o poziție optimă pentru a livra o integrare excelentă a sistemelor pe a treia și a patra navă din această gamă de superiahturi AMELS de ediție limitată.

Proces eficientizat

„La fel ca în cazul primelor două superiahturi AMELS 60, vom furniza pachetul complet de instalație electrică și integrare a sistemelor”, a spus Dick Breure, director de vânzări la Alewijnse. „Include sistemul integrat de punte, sistemele audio-video și rețeaua IT, precum și sistemul hibrid de propulsie.”

După cum o demonstrează proiectele actuale, această experiență are ca rezultat proceduri de lucru simplificate și eficiente. Alewijnse a finalizat majoritatea lucrărilor de inginerie pentru primele două vase, într-un proces de cooperare cu echipa Damen Yachting.

„Este un proces care cere și flexibilitate”, spune Dick Breure, subliniind că, deși gama de superiahturi AMELS 60 este construită în serie, ele pot fi în continuare personalizate în funcție de cerințele proprietarului. „Da, echipamentele importante, cum sunt generatoarele și tablourile de distribuție sunt aceleași, dar sistemele care sunt mai aproape de armator sunt mai flexibile. În acest scop, vom folosi pe următoarele două vase lecțiile învățate când am lucrat la primele două.”

Abilitate de adaptare

Abilitatea Alewijnse de a se adapta este probabil cel mai bine demonstrată de modul în care s-a adaptat la provocările pe care le presupune munca în timpul pandemiei de coronavirus. „Lucrăm în prezent la mai multe proiecte pe șantierul naval AMELS - urmăm întotdeauna regulile în vigoare cu privire la prevenția infectării cu coronavirus. Suntem foarte mândri de toți cei care lucrează la fața locului. Aceste condiții sunt solicitante, dar proiectele sunt încă în termen. Îi felicit pentru asta.”

Pentru mai multe informații despre aceste iahturi, intrați pe Damen Yachting.

 

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Dick Breure

Service