Căutați cunoștințe aprofundate pe piața eoliană offshore?

Dezvoltarea continuă a parcurilor eoliene offshore

Energia eoliană offshore este un domeniu care se dezvoltă rapid. În ultimii ani, nu doar că au scăzut semnificativ costurile cu tehnologia de energie eoliană, dar și acordurile internaționale privind tranziția energetică pentru reducerea emisiilor de CO₂ au jucat un rol important. Alte evoluții care remodelează sectorul sunt cererea de turbine mai mari și componente offshore și deplasarea parcurilor eoliene și mai departe în larg.

Top view Bibby Wavemaster Alewijnse

Avem cunoștințele și competențele

Evoluțiile recente de pe piață și noile cerințe de mediu din sectorul eolian offshore necesită cunoștințe și competențe de specialitate. De-a lungul anilor, Alewijnse a acumulat cunoștințe și experiență în acest sector prin proiecte de succes pentru construcții noi, de modernizare, modificări, prelungiri ale duratei de viață și service și întreținere, de exemplu, a pieselor de cuplare pentru eoliene si nave de aprovizionare.

Design personalizat

Activitățile pe care le desfășurăm includ inginerie, instalarea și darea în exploatare de instalații electrice sustenabile la bordul navelor noi de transfer al echipajului, precum și modernizări și modificări electrice la nivelul unităților DP2 cu coborâre-ridicare cu cric și proiectarea personalizată de sisteme avansate care joacă un rol important în procesul de instalare de înaltă precizie a turbinelor eoliene. Echipele noastre tehnice proiectează și instalează cu îndemânare și eficiență toate aceste sisteme în conformitate cu reglementările offshore și măsurile de siguranță necesare.

Lucrăm la navele Windcat pe șantierul naval din anul 2009. Rezultatele sunt cu mult peste așteptări. Woudsend și Windcat au fost foarte mulțumite de calitatea navelor livrate și de flexibilitatea Alewijnse.

Bertran Smit, Project Manager @Alewijnse

Service