Avem convingerea că, dacă toate elementele sunt la locul lor, putem livra în siguranță, împreună cu clienții, proiecte de înaltă calitate, la timp și cu încadrare în buget.

Implicare activă la toate nivelurile

Când construim nave noi sau instalații industriale împreună cu clienții și partenerii noștri, există câteva elemente-cheie pe care ne place să le aducem în colaborările noastre. Acestea sunt:

·         Încredere

·         Comunicare deschisă

·         Competențe tehnice

·         Planificare

Credem că sunt elemente foarte importante pentru livrarea în condiții de siguranță a proiectelor de înaltă calitate, la timp și cu încadrare în buget.

La începutul fiecărui proiect, determinăm nevoile clienților și formulăm propuneri pentru cea mai potrivită abordare a proiectului. După o analiză extinsă a problemelor și nevoilor, propunem soluții personalizate care vor fi proiectate, concepute și instalate de către specialiștii noștri tehnici la nivel expert și în mod eficient, luând în considerare toate reglementările și măsurile de siguranță relevante. Echipa noastră de proiect va păstra o legătură strânsă cu clienții pe parcursul etapelor de proiectare, inginerie, producție, instalare și punere în funcțiune a întregii instalații electrice.

Un partener de încredere în integrarea sistemelor

Oferim o gamă variată de soluții, inclusiv sisteme de distribuție a energiei, sisteme de propulsie, tablouri de distribuție și console, sisteme de automatizare a navelor, sisteme de automatizare a proceselor, sisteme AV/IT și sisteme de navigație și comunicații. Datorită experienței noastre de mulți ani cu aceste sisteme, am acumulat o vastă experiență în proiectarea de concepte, inginerie, producție, instalare și dare în exploatare. Acest lucru ne face un partener de încredere în integrarea sistemelor pentru proiecte de construcții noi.

Navă de ultimă generație

La Alewijnse, evaluăm și aplicăm continuu cele mai noi inovații în reducerea consumului de combustibil și a emisiilor la toate proiectele noastre de construcții noi, cât mai eficient posibil. Evoluția tehnică este foarte rapidă astăzi. Se construiesc tot mai multe nave hibride sau complet electrice. Devine foarte importantă focalizarea clară pe durabilitate și digitalizare.

Alewijnse identifică oportunități de inovare pe piața maritimă utilizând atât tehnologii ecologice, cât și soluții noi eficiente în ceea ce privește costurile. Prin aplicarea competențelor noastre în integrarea sistemelor, putem avea o contribuție importantă la creșterea durabilității navelor de toate tipurile. Proiectarea circulară și construcția întregii instalații electrice joacă un rol important în acest sens. Putem reduce semnificativ costurile de producție prin simplificarea și digitalizarea procesului de fabricație a soluțiilor noastre.

Alewijnse  colleagues meeting around work table
 Colleagues working at Alewijnse

Construim instalații industriale de producție noi

În industria proceselor industriale, vedem automatizarea și digitalizarea extensivă ca factori deosebit de importanți în optimizarea proceselor. Oferă numeroase oportunități industriei prelucrătoare și producătoare și întreprinderilor de produse alimentare și de apă, la care suntem bucuroși să contribuim. În plus, fiabilitatea instalației electrice a unei fabrici este de o mare importanță pentru a-i duce la maxim timpii de funcționare.

Service