Însă nu este posibil sau necesar să fii expert în toate aceste domenii. Aveți nevoie de un partener care vă poate ajuta cu soluții transparente și logice.

Implicare de la început

Compania Alewijnse oferă soluții integrale cu privire la proiectare și consultanță, cu ajutorul susținerii din partea departamentului nostru de dezvoltare și cercetare, în baza cunoștințelor aprofundate cu privire la tehnologiile implicate. Autonomia pe care am dobîndit-o ne permite să selectăm componente de top de la cei mai buni furnizori din lume. Acest lucru ne ajută să fim un partener puternic pentru armatori, pentru șantiere și pentru companiile de proiectare care își doresc calitatea cea mai bună în materie de proiectare electrică și automatizări. Abordarea noastră se bazează pe explorarea și analizarea proactivă a nevoilor clienților în ceea ce privește funcționalitatea, performanța și gradul de utilizare. Abia după această etapă, începem să realizăm sistemele electrice compatibile, în parteneriat cu reprezentanții armatorilor, arhitecții navali și inginerii proiectanți din partea șantierelor.

Compania Alewijnse livrează sisteme electrice integrate și de automatizări, colaborând cu clienții încă din etapa de design conceptual, apoi în cea de design basic și detailed, achiziții și producție, instalare, punere în funcțiune și lucrări post – vânzare.

Utilizând platforme moderne de software și studiile tehnice, simulările și calculațiile necesare, în concordanță cu cerințele clasei și ale clientului, compania Alewijnse oferă servicii de design la standarde superioare.

Profesioniștii Alewijnse pot livra cu succes proiecte electrice și de automatizări.

Descarcă documentul White Paper cu ajutorul link-ului de mai jos pentru a afla mai multe despre expertiza pe care o avem în consultanță și proiectare.

Alewijnse

Downloads.

Ești pregătit pentru inovație?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment
Service