Deținem cunoștințe aprofundate în integrarea sistemelor la bordul tuturor tipurilor de nave de transport.

Creșterea productivității și reducerea costurilor de exploatare

Viteză, calitate, rentabilitate și sustenabilitate. Acestea au fost identificate drept principalele obiective pentru navele de transport. Alewijnse este de mulți ani partener principal și de încredere pentru instalații electrice la bordul tuturor tipurilor de nave de transport. Proiectăm cele mai avansate și sustenabile sisteme, care contribuie la creșterea productivității și reducerea costurilor de exploatare.

Fiabile și de înaltă calitate

De-a lungul anilor de experiență în echiparea navelor de transport, am acumulat vaste cunoștințe practice în construcția, renovarea, modernizarea, extindere pe toată durata de viață, post-vânzare, service și întreținere pentru nave de transport fluviale și maritime, feriboturi, nave cargo multifuncționale, nave transport autovehicule și pasageri.

Suntem experți în instalații electrice de înaltă calitate și fiabile la bord, proiectăm sisteme inovatoare pentru automatizarea funcțiilor navei, comanda funcțiilor, automatizarea navelor și aplicații de navigație.

Ne conectăm și acționăm ca partenerul dvs.

Această experiență se vede clar în performanța sistemelor pe care le-am instalat pe navele clienților. Buna cooperare și munca în echipă ne permit să respectăm programul proiectelor, urmând în același timp și măsurile importante de siguranță pe care le avem instituite în prezent.

 

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Petrica Craciun

Service