Sistemele hibride sunt una din soluțiile de care suntem mândri deoarece ne ajută să contribuim la un viitor ecologic și la crearea unei linii sustenabile de business.

 

Rezultate impresionante

Compania Alewijnse livrează sisteme hibride formate din sisteme de stocare a energiei, sisteme de convertizoare de frecvență și mașini electrice generator/motoare cu magneți permanenți, care îmbunătățesc eficiența sistemelor electrice de la bordul navei. Rezultatul este o economie semnificativă de energie și reducerea emisiilor.

Variațiile sarcinilor de putere sunt compensate de sistemul de stocare a energiei, iar sarcina de lucru a generatoarelor pe motorină este optimizată, ambele ducând la un consum mai mic de combustibil și costuri de întreținere reduse. Rezultatele sunt impresionante și suntem mulțumiți că și clienții noștri sunt încântați de ele.

colleagues working with systems

Cerințele clienților

Oferim soluții hibride de propulsie și generare bazate pe cunoștințele noastre aprofundate despre diversele tehnologii implicate și libertatea noastră de a furniza cele mai bune componente din clasă de la cei mai importanți producători din lume.

Abordarea noastră se bazează mai degrabă pe explorarea proactivă a așteptărilor clienților noștri de la sistemele hibride cu privire la funcționalitate, utilizare și performanță, comparativ cu vânzarea de sisteme „off-the-shelf”. Abia după ce am efectuat o analiză detaliată a nevoilor clienților, începem să proiectăm sistemele care se vor potrivi cel mai bine, în parteneriat cu reprezentanții armatorilor, arhitecți navali și ingineri de propuneri și proiectare de la șantiere.

Oferim un serviciu cuprinzător, lucrând în parteneriat cu clienții noștri, din etapa inițială de proiectare conceptuală și simulare, inclusiv proiectul tehnic și detaliile de execuție, achiziționare și producție, până la instalare, comisionare și servicii post-vânzări.

Orice facem, ne propunem întotdeauna să fim eficienți și să furnizăm sisteme ușor de utilizat și care oferă siguranță la fiecare nivel, fie sub formă de redundanță, fiabilitate sau integrarea unor moduri de revenire atent gândite în caz de defecțiuni.

Maurice Seijkens, Sales Manager @Alewijnse

Downloads.

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Maurice Seijkens

Service