Abordarea noastră se bazează mai degrabă pe explorarea proactivă a așteptărilor clienților noștri de la sistemele hibride, comparativ cu vânzarea de sisteme „off-the-shelf”.

Coloana din stânga

Abia după ce am efectuat o analiză detaliată a nevoilor clienților, începem să proiectăm sistemele care le vor satisface cel mai bine, în parteneriat cu reprezentanții proprietarilor, arhitecți navali și ingineri de propuneri și proiectare de la șantiere.

Oferim un serviciu cuprinzător, lucrând în parteneriat cu clienții noștri, din etapa inițială de proiectare conceptuală și simulare, inclusiv proiectul tehnic și detaliile de execuție, achiziționare și producție, până la instalare, dare în exploatare și servicii post-vânzări.

Alewijnse offers a total system approach in hybrid propulson and generation solutions for superyachts and other vessels.

Alewijnse înțelege cât de complexe sunt sistemele hibride. Avem chiar o formulă: Complexitate = (Sistem de acționare)². Apreciem faptul că clienții noștri cer interfețe om-mașină care sunt extrem de intuitive. Metodologia noastră de proiectare are un format modular, având componente de bază pentru sisteme hibride de toate tipurile, în esență proiectate în prealabil folosind piese bazate pe tehnologii dovedite furnizate de OEM-urile noastre.

Apoi, aplicăm cunoștințele practice de specialitate în proiectarea și producția de instalații electrice, automatizări, componente de monitorizare și comandă și creăm sisteme hibride integrate care îndeplinesc cel mai bine obiectivele de performanță și funcționalitate ale clienților noștri și ale navelor lor. În special, sistemul nostru de automatizare ne face sistemele ușor de monitorizat și de utilizat, cu o singură atingere a ecranelor tactile.

Orice am face, ne propunem întotdeauna să fim eficienți și să furnizăm sisteme ușor de utilizat și care oferă siguranță la fiecare nivel, fie sub formă de redundanță, fiabilitate sau integrarea unor moduri de revenire atent gândite în caz de defecțiuni.

Jeroen Kokshoorn, Manager Conceptual Design & Consulting (CD&C)

Downloads.

Vrei să afli mai multe? Cere Maurice Seijkens