Cele două iahturi de explorare de 26 de metri sunt proiectate pentru croazieră în Marea Baltică și în jurul liniei de coastă a Scandinaviei.

Sisteme noi de propulsie hibridă

Compania Alewijnse Marine a fost responsabilă de dotările electrice și automatizarea pentru cele două noi iahturi de explorare personalizate Poseidon și Arizona. Pe lângă specificația și instalarea sistemelor de comandă și de distribuție a energiei electrice, Alewijnse a realizat și integrarea noilor sisteme de propulsie hibridă cu sistemele DP și patru amortizoare.

Croazieră extinsă în Marea Baltică

Cele două iahturi de explorare de 26 de metri oferă cazare pentru până la 12 persoane și sunt proiectate pentru croazieră în Marea Baltică și în jurul liniei de coastă scandinave. Pentru a asigura confortul și siguranța constante într-un mediu potențial ostil, acestea dispun de sisteme electronice extrem de avansate și alte sisteme electrice capabile să funcționeze fiabil pe perioade îndelungate și în toate condițiile meteorologice. Pentru a putea naviga în ape cu gheață spartă, vasele au carene de oțel armat și suprastructuri din aluminiu. În plus, fiecare iaht are inclusă o funcție de „comandă cu un singur om”, ceea ce face nava capabilă să navigheze cu un echipaj format dintr-o singură persoană.

Alewijnse electrical and automation outfitting on board Hybrid explorer yachts Poseidon and Arizona

Sisteme hibride personalizate

Pentru aceste iahturi de explorare complet personalizate, Alewijnse a proiectat un sistem hibrid personalizat, care constă din două motoare diesel cu mașini electrice montate pe ax pentru generarea de energie și propulsie. Sistemele sunt echipate și cu seturi de baterii și generatoare C cu viteză variabilă pentru emisii zero și propulsie silențioasă.

Sistemul de propulsie hibrid este legat la un sistem de automatizare Alewijnse, care gestionează totul de la interfață la sistemul de propulsie hibrid, monitorizarea, controlul și executarea alarmelor, precum și instalațiile de curent mediu, curent continuu și instalațiile de siguranță și iluminare.

Experiență în superiahturi

Alewijnse are o vastă experiență în proiectarea de instalații hibride și realizarea tehnică de sisteme electrice integrate la bordul iahturilor complexe de lux. Multe iahturi noi și modernizate, aflate astăzi în exploatare, sunt echipate cu instalații electrice Alewijnse, precum rețele AV-IT, punți integrate, echipamente de navigație și comunicații și tablouri de distribuție.

 

 

 

Ești pregatit să afli mai multe despre inovație ?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment
Service