Pentru extinderea capacității de răcire la abatorul T.Boer, creșterea energiei electrice era o necesitate.

Investiția procesatorului de carne T. Boer în baza LCC

Cu un transformator suplimentar, obiectivul de extindere a capacității de răcire ar fi fost atins. Alewijnse a fost implicată în crearea unei surse suplimentare de energie electrică. Am recomandat o investiție mai mare care a redus semnificativ costurile totale pe parcursul ciclului de viață al instalației. Compania procesatoare de carne a fost de acord.

Putere suplimentară pentru depozite frigorifice mai reci

Pentru a crește capacitatea de răcire a fost necesară o sursă suplimentară de energie electrică. Acest deziderat urma să se realizeze prin instalarea unui transformator suplimentar. Alewijnse a fost abordată pentru o propunere privind creșterea energiei electrice și a sarcinii transformatorului. Jean-Pierre Gerrits, manager de proiecte pentru industrie, a avut o abordare diferită. A examinat ce investiții ar fi fost necesare în următorii 20 de ani pentru a menține fiabilă alimentarea energetică. Pe baza costurilor pe parcursul ciclului de viață (LCC) - costul total al instalației în următorii 20 de ani - comparativ cu investiția, cea mai bună opțiune a fost înlocuirea sistemelor de distribuție principale existente și extinderea lor cu grupuri suplimentare. Datorită designului mai compact, a fost posibilă extinderea necesară în spațiul limitat.

Economii de costuri prin investiții

Ideea inițială de a instala un transformator suplimentar a fost abandonată. Transformatorul suplimentar ar fi implicat costuri fixe suplimentare și pierderi de energie. Prin înlocuirea distribuitorului principal existent, numărul transformatoarelor rămânea același și, cu ele, costurile fixe pe lună. În plus, multe dintre piesele sistemului de distribuție principal existent nu mai funcționau. Ca urmare, renovarea sau înlocuirea era inevitabilă în viitorul previzibil. Datorită noului sistem de distribuție principal cu opțiuni de extindere și zone de distribuție, distribuția energiei este garantată din nou în mod responsabil pentru următorii ani.

Despre T.Boer & Zn.

T. T.Boer & Zn. este o întreprindere globală de procesare a cărnii de vițel, cu vânzări în peste cincizeci de țări. Compania a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de produse din carne de vițel din lume și face parte din grupul VanDrie.

 

 

Vrei să afli mai multe? Întreabă pe Kees van Doorn

Service