Compania Alewijnse este mereu în căutare de noi talente. Fie că ești un profesionist cu experiență sau ești la începutul carierei tale, suntem în căutare de oameni pasionați de conexiuni. Ești interesat să te conectezi cu noi?

Fiabil, implicat, transparent și sustenabil
Decorative image of electrical engineer at work

Posturi vacante.

Îți dorești să contribui la obiectivul nostru de a conecta oamenii și tehnologia? În compania Alewijnse, ne dorim să lucrăm împreună pentru a construi un viitor în care atât tehnologia, cât și talentul sunt utilizate la potențialul lor maxim. Ești pregătit să urci la bord?

Bogdan_Story
Cariere în schimbare în cadrul companiei Alewijnse: tranziția către managementul de proiect

Bogdan Hîncu lucrează la Alewijnse de peste 10 ani ca inginer și simte că este pregătit acum pentru un nou pas în carieră: dezvoltarea abilităților sale de management de proiect

Story Bogdan
Din România în Olanda: Povestea lui Bogdan Stănescu

Bogdan Stanescu, inginer de service si punere in functiune a echipamentului, lucreaza la Alewijnse de trei ani. Este specializat in echipamente de comunicatie si navigatie destinate iahturilor de lux. Bogdan isi petrece majoritatea timpului lucrand on site, calatorind peste tot in lume pentru joburi de service. Este foarte incantate de activitatea lui la Alewijnse. ‘Proiectele noastre sunt unice. Impreuna cu colegii mei, am ocazia sa vizitez locuri extreordinare. Este nevoie de noi acolo unde se afla navele.’

Jack Estrabo
Lucrând la proiecte în jurul lumii: povestea lui Jack Estrabo

Inginerul de service Jack Estrabo lucrează la Alewijnse de 10 ani, în industria navală, ocupându-se de instalarea de cabluri pe nave în construcție, de reparații ale generatoarelor și motoarelor. Jack vorbește cu pasiune despre felul în care s-a dezvoltat în toată perioada petrecută în compania Alewijnse: De-a lungul anilor, am devenit din ce în ce mai încrezător. Pe măsură ce am dobândit mai multă experiență, colegii au început să aibă încredere în mine și să mă consulte referitor la probleme tehnice.

Fapte și cifre

Icon
22.00
Naționalități
Icon
132.00
De ani de expertiză
Icon
53.00
Țările în care am livrat serviciile noastre
Afbeelding
The wow-factor of working on a superyacht.
Afbeelding
 colleague at work
Icon
10.00
Numărul mediu de ani de serviciu
Icon
700.00
Numărul de persoane angajate de Alewijnse

Echipa Alewijnse

Alewijnse este o companie inovatoare și pasionată, și ne propunem să ne perfecționăm în fiecare zi. Cu o experiență de peste 130 de ani, avem o multitudine de cunoștințe de oferit angajaților și clienților noștri. Suntem investiți să oferim în permanență cele mai bune soluții pentru compania noastră, colegii și clienții noștri. Acest lucru ne face un partener tehnologic puternic pentru clienții noștri și un angajator implicat pentru dumneavoastră. Îi încurajăm pe colegi să continue să se dezvolte, astfel încât să putem crește cu toții împreună. Facem acest lucru într-un mediu inspirat, cu multe proiecte impresionante în curs de desfășurare și de o sesiune lunară Lunch & Learn pentru a încuraja schimbul intern de cunoștințe.

Alewijnse colleagues on board at work

Cele mai bune rezultate se obțin împreună. În Alewijnse, credem cu adevărat acest lucru. Competențele tale, combinate cu cele ale celorlalți colegi, sunt cele pe care se construiește inovația. Cooperarea și respectul pentru contribuția fiecăruia sunt, de asemenea, esențiale la Alewijnse. Ți se va oferi posibilitatea să contribui, sporind astfel performanța echipei. Lucrăm împreună, dezvoltăm sisteme complexe și suntem mândri de creșterea și dezvoltarea Alewijnse ca lider internațional în domeniul său.

Pe măsură ce am dobândit mai multă experiență, colegii au început să aibă încredere în mine și să mă consulte referitor la probleme tehnice.

Jack Estrabo, Service Engineer

Dacă obiectivul tău este să continui să te dezvolți și să lucrezi la un viitor în care oamenii și tehnologia sunt conectate în mod optim, atunci ai șanse mari să te integrezi în familia Alewijnse. Suntem mereu în căutare de oameni talentați, atât aflați la început de drum, cât și profesioniștii cu experiență. Alăturându-te companiei Alewijnse, te vei regăsi într-o companie internațională care îți împărtășește ambițiile și, mai presus de toate, într-o echipă dedicată, cu colegi extraordinari.

Vrei să afli mai multe despre viitorii dvs. colegi? Poți citi poveștile lor aici.

Icon

Submit your application.

Are you excited about our vacancies and stories? Then it's time for your application. Please send us your resume and a short motivation why Alewijnse suits you.
1
Icon

Quick response.

When we receive your application, we will immediately send you a confirmation email. After that, we'll contact you as soon as possible to discuss the rest of the procedure.
2
Icon

Getting to know you.

If your profile matches that of Alewijnse, we will invite you for a personal interview. This can take place either digitally or physically at one of Alewijnse's locations. This interview will give us an opportunity to get to know you and to see whether Alewijnse is the right fit for you.
3
Icon

Second round.

If you and Alewijnse are a match for each other, we will invite you for a follow-up interview. During this interview, we will go deeper into your knowledge and experience and get to know each other better. Depending on the position, this may be followed by an assessment or a third round.
4
Icon

Offer.

We make you an offer of employment at Alewijnse. You will be given time to have a look at it, consider it and ask any questions you may have.
5
Icon

Welcome aboard!

If you agree to our offer, you will come aboard at Alewijnse! We will draw up a personal development plan together with your manager and direct colleagues. Then it's time to get to know your new colleagues and our organisation.

Would you like to be part of the Alewijnse family in the near future? Check out our vacancies or send us an open application.
6