Compania Alewijnse este mereu în căutare de noi talente. Fie că ești un profesionist cu experiență sau ești la începutul carierei tale, suntem în căutare de oameni pasionați de conexiuni. Ești interesat să te conectezi cu noi?

Fiabil, implicat, transparent și sustenabil
Decorative image of electrical engineer at work

Posturi vacante.

Îți dorești să contribui la obiectivul nostru de a conecta oamenii și tehnologia? În compania Alewijnse, ne dorim să lucrăm împreună pentru a construi un viitor în care atât tehnologia, cât și talentul sunt utilizate la potențialul lor maxim. Ești pregătit să urci la bord?

Our vacancies are not yet available in Romanian. Please take a look at our English vacancies (link opens in a new tab).

Story Bogdan
Din România în Olanda: Povestea lui Bogdan Stănescu

Bogdan Stanescu, inginer de service si punere in functiune a echipamentului, lucreaza la Alewijnse de trei ani. Este specializat in echipamente de comunicatie si navigatie destinate iahturilor de lux. Bogdan isi petrece majoritatea timpului lucrand on site, calatorind peste tot in lume pentru joburi de service. Este foarte incantate de activitatea lui la Alewijnse. ‘Proiectele noastre sunt unice. Impreuna cu colegii mei, am ocazia sa vizitez locuri extreordinare. Este nevoie de noi acolo unde se afla navele.’

Jack Estrabo
Lumea ca loc de muncă: povestea lui Jack Estrabo

Inginerul de service Jack Estrabo lucrează la Alewijnse de 10 ani, în industria navală, ocupându-se de instalarea de cabluri pe nave în construcție, de reparații ale generatoarelor și motoarelor. Jack vorbește cu pasiune despre felul în care s-a dezvoltat în toată perioada petrecută în compania Alewijnse: De-a lungul anilor, am devenit din ce în ce mai încrezător. Pe măsură ce am dobândit mai multă experiență, colegii au început să aibă încredere în mine și să ma consulte pe probleme tehnice.

Software Engineer
De la stagiar la inginer software: Povestea lui Jorn Souverein

Jorn (21) a început la Alewijnse în 2019 ca stagiar și a câștigat experiență în firmă din mai multe perspective diferite. L-am întrebat care este aspectul de care e cel mai mândru în proiectele la care a lucrat de când s-a alăturat companiei.

Fapte și cifre

Icon
22.00
Naționalități
Icon
132.00
De ani de expertiză
Icon
53.00
Țările în care am livrat serviciile noastre
Afbeelding
The wow-factor of working on a superyacht.
Afbeelding
Alewijnse spare parts
Icon
10.00
Numărul mediu de ani de serviciu
Icon
700.00
Numărul de persoane angajate de Alewijnse

Lucrul la Alewijnse

Alewijnse este o companie inovatoare și pasionată și ne propunem să devenim un pic mai buni în fiecare zi. Cu o experiență de peste 130 de ani, avem o multitudine de cunoștințe de oferit angajaților și clienților noștri. Ne angajăm să oferim în permanență cele mai bune soluții pentru compania noastră, colegii și clienții noștri. Acest lucru ne face un partener tehnologic puternic pentru clienții noștri și un angajator angajat pentru dumneavoastră. Îi încurajăm pe colegi să continue să se dezvolte, astfel încât să putem crește cu toții împreună. Facem acest lucru într-un mediu inspirat, caracterizat de multe proiecte impresionante în curs de desfășurare și de o sesiune lunară Lunch & Learn pentru a încuraja schimbul intern de cunoștințe.

Alewijnse collega's

Cele mai bune rezultate se obțin împreună. Acesta este lucrul în care credem cu adevărat la Alewijnse. Talentele dvs., combinate cu cele ale altora, sunt cele care stau la baza inovației noastre. Cooperarea și respectul pentru contribuția fiecăruia sunt, de asemenea, esențiale la Alewijnse. Vi se va oferi posibilitatea de a vă aduce propria contribuție, astfel încât să participați la cea mai bună performanță posibilă a echipei. Împreună conectăm punctele fiecărui sistem complex și lucrăm în echipe pasionate, fiind foarte mândri de creșterea și dezvoltarea Alewijnse ca lider internațional în domeniul său.

Pe măsură ce am dobândit mai multă experiență, colegii au început să aibă încredere în mine și să ma consulte pe probleme tehnice.

Jack Estrabo, Service Engineer

Dacă obiectivul tău este să continui să te dezvolți și să lucrezi la un viitor în care oamenii și tehnologia sunt conectate în mod optim, atunci există o șansă mare să te integrezi în familia Alewijnse. Suntem mereu în căutare de talente pasionate, atât pentru cei aflați la început de drum, cât și pentru profesioniștii cu experiență. Când vă veți alătura nouă, vă veți regăsi într-o companie internațională care vă împărtășește ambițiile și, mai presus de toate, într-o echipă dedicată, cu colegi extraordinari.

Doriți să aflați mai multe despre viitorii dvs. colegi? Poți citi poveștile lor aici.

Job alert

Haven't found your dream job among our vacancies? Create your own ideal vacancy and register for our Job Alerts. We will let you know when your dream job opens up.

Job alert
Decorative picture of phone

Icon

Submit your application.

Are you excited about our vacancies and stories? Then it's time for your application. Please send us your resume and a short motivation why Alewijnse suits you.
1
Icon

A reply within 14 days.

When we receive your application, we will immediately send you a confirmation email. We aim to inform you about the rest of the procedure within 14 days. If we are unable to do so, you will be informed.
2
Icon

Getting to know you.

If your profile matches that of Alewijnse, we will invite you for a personal interview. This can take place either digitally or physically at one of Alewijnse's locations. This interview will give us an opportunity to get to know you and to see whether Alewijnse is the right fit for you.
3
Icon

Second round.

If you and Alewijnse are a match for each other, we will invite you for a follow-up interview. During this interview, we will go deeper into your knowledge and experience and get to know each other better. Depending on the position, this may be followed by an assessment or a third round.
4
Icon

Offer.

We make you an offer of employment at Alewijnse. You will be given time to have a look at it, consider it and ask any questions you may have.
5
Icon

Welcome aboard!

If you agree to our offer, you can come aboard at Alewijnse. We will draw up a personal development plan together with your manager and direct colleagues. Then it's time to get to know your new colleagues and our organisation.
6