Instalația electrică completă a inclus sistemul integrat de management al navei și sistemul integrat de navigație.

Dotări electrice complete

Companiei Alewijnse Marine i-a fost desemnat contractul de către Damen Schelde Naval Shipbuilding (DSNS) pentru livrarea completă, instalarea, punerea în funcțiune și testarea dotărilor electrice complete pentru vasul de patrulare cu rază mare de acțiune Damen Sigma 10514 Arm Juarez. Pe parcursul proiectului, personalul Alewijnse a fost atât la șantierul naval DSNS din Vlissingen, cât și la șantierul străin local.

Managementul integrat al centralei electrice

Livrarea instalației electrice complete a inclus managementul integrat al centralei electrice și sistemul integrat pentru platforma de navigație. Lucrarea a fost realizată de Alewijnse Marine Galați. Vasul de apărare de 105 metri și 2.365 de tone a fost construit folosind un sistem modular. Puntea și sala-mașini au fost construite în Vlissingen, Olanda. Celelalte patru module au fost construite la șantierul naval străin local cu sprijin din partea Damen și a contractanților săi specializați. La finalizare, modulele de punte și sala-mașini au fost expediate la șantierul naval străin local pentru asamblare finală și livrare la începutul anului 2020.

Cooperare

Contractul a presupus și transferul de competențe și tehnologie de la Alewijnse la forța de muncă de la șantierul naval străin în scopul de a sprijini dezvoltarea industriei naționale a construcții navale. Alewijnse este încântată că Damen Schelde Naval Shipbuilding a ales din nou Alewijnse ca partener pentru o navă extrem de complexă. Cooperarea noastră în cadrul proiectului indonezian s-a bucurat de un mare succes. Vom putea valorifica experiența câștigată în acest proiect, la proiectele din viitor. Așteptăm cu nerăbdare un alt parteneriat productiv.

 

 

Ești pregatit să afli mai multe despre inovație ?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment
Service