Compania Alewijnse a realizat integrarea completă a sistemelor electrice la bordul acestui mega iaht Oceanco.

Compania Alewijnse a executat cu succes un test de acceptare în fabrică (FAT) al unui sistem de monitorizare a alarmei Alewijnse (AMS) pentru un super iaht Oceanco, navă pentru care Alewijnse a fost contactată în vederea integrării complete a sistemelor electrice, inclusiv ingineria și instalarea sistemelor de monitorizare a alarmelor.

În timpul FAT-ului, Alewijnse avea un automat programabil (PLC) redundant cu aproximativ 840 de intrări/ieșiri cablate și 1100 de intrări/ieșiri soft). Această redundanță a oferit backup online. În cazul în care unul dintre cele două PLC-uri nu mai funcționează, PLC-ul rămas ar putea prelua funcționalitatea fără erori.

Împreună cu inspectorul de la Lloyds Register, am făcut toate testele necesare și le-am trecut fără observații sau neconformități. Inspectorul a felicitat echipa pentru pregătirea minuțioasă și pentru configurarea foarte eficientă în cadrul facilităților noastre de testare.

Această etapă marchează sfârșitul primei faze a acestui proiect. În următoarea fază, vom extinde în continuare AMS cu implementarea conexiunilor în serie la diferite sisteme secundare de la bord, pentru controlul pompelor și supapelor, precum și la sistemul de măsurare a nivelului din tancuri.

În paralel, ne vom concentra pe o configurație de sistem care se ocupă de toate comenzile de pe punte. Panoul de control de pe punte va fi echipat cu un PLC redundant, asemănător cu AMS, și va fi conectat la sistemul AMS.

Ești pregătit pentru inovație?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment
Service