La finalizare, mega iahtul, având o lungime de 105 metri, va fi unul dintre cele mai mari 50 de iahturi din lume.

Detaliile navei sunt încă confidențiale, dar se poate dezvălui că grupul de firme îl reprezintă pe proprietar și gestionează acest proiect.

Compania Alewijnse a fost contractată să realizeze integrarea completă a sistemelor electrice pentru iaht, începând cu o instalație electrică complet nouă. Aceasta va include fazele cheie de inginerie, instalare, integrare și punere în funcțiune, acoperind atât cablarea, cât și echipamentele. Acestea din urmă vor include construirea și montarea tablourilor de distribuție și a unui convertizor de frecventa, precum și a sistemelor de alarmă și monitorizare, iluminat atât interior, cât și exterior, precum și sistemul de control al iluminatului.

Oceanco display on the picture

Compania Alewijnse a fost de mulți ani un partener important pentru constructorii de iahturi și șantiere de reamenajare, atât în Țările de Jos, cât și dincolo de hotarele acestora. Implicarea Alewijnse în proiecte se face acoperind fiecare etapă a ciclului de viață a iahtului, de la construcție nouă la remontări, întreținere și servicii post-vânzare. Capabilitățile companiei Alewijnse cuprind instalarea electrică, integrarea sistemelor și automatizarea sistemelor de generare și distribuție a energiei, propulsie, navigație și comunicații, audio /video, IT, divertisment, iluminat și securitate. Rezultatul este expertiza de neegalat în electricitate și automatizare pe toate tipurile de iahturi cu motor și cu vele de până la 120 de metri lungime.

 

„Așteptăm cu nerăbdare să ne implicăm în acest proiect emblematic.”

Dick Breure, Manager vânzări la Alewijnse

Ești pregătit pentru inovație?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment
Service