Acest lucru a permis începerea lucrărilor de forare în albia mării, de-a lungul coastei atlantice a Franței pentru instalarea a 80 de monopiloți XL pentru turbine eoliene. a 80 de fundatii XL pentru turbine eoliene.

Alewijnse DEME Innovation Offshore Wind

Un nou transformator

Compania Alewijnse a conectat cu succes un nou transformator la placa de înaltă tensiune și la panourile de distribuție ale unui nou forator la bordul navei de instalare Innovation a companiei DEME. Acest lucru a permis începerea forării albiei mării de-a lungul coastei atlantice a Franței, pentru instalarea a 80 de monopiloți XL pentru turbinele eoliene ale parcului eolian francez Saint-Nazaire. Lucrările de instalare, precum și cele de lăcătușerie au fost finalizate cu succes și în intervalul de timp prevăzut, în ciuda măsurilor stricte impuse pentru prevenția virusului corona.

Cooperare strânsă între DEME și Alewijnse

DEME și Alewijnse lucrează îndeaproape încă din 2015 la dezvoltarea de instalații de automatizare și electrice pentru utilizare la bordul navelor care deservesc sectorul offshore pentru energie eoliană. Proiectele livrate în comun încă de atunci includ livrarea și instalarea unui sistem inovator si intuitiv de management pentru puntea elicopterului a navei Appollo de tip jack-up, cablarea navei de instalare cabluri Living Stone, și dezvoltarea a două sisteme avansate de monitorizare a tensiunii in bolțuri pentru instalarea turbinelor eoliene.

 

Ești pregătit pentru inovație?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment
Service