Un proiect de anvergură, în cadrul căruia compania Alewijnse a modificat și extins sistemele electrice pe aproape toată nava.

Introducerea unei secțiuni noi, cu o lungime de 37.1 metri

Compania Alewijnse a finalizat cu succes reparația electrică a drăgii aspirante mobile Swalinge pentru flota Den Herder Seaworks, la șantierul naval Kooiman Hoebee din Dordrecht. Pentru a extinde spațiul de depozitare al mărfii pe navă de la 1800 m³ la 3000 m³, nava a fost secționată pe mijloc și a fost introdusă o nouă secțiune de 37,1 metri.

Pe lângă această alungire, draga Swalinge a fost modificată substanțial în alte zone pentru a-i maximiza și mai mult versatilitatea. De exemplu, nava a fost echipată cu doi piloni de fixare, un al doilea propulsor etravă, o nouă duză pentru elice, încă un bulb la pupa și un nou separator, unic, hidraulic pentru sistemul de dragare, instalat la foarte puține drăgi aflate in exploatare astăzi.

 

Instalație electrică completă

Alewijnse, o organizație globală cu mai mult de un secol de experiență în ingineria electrică marină, a răspuns de instalația electrică completă de la bord. Kees de Waardt, supraveghetorul producției electrice, spune: „A fost un proiect amplu, în care am modificat și extins sistemele electrice aproape peste tot la bord”.

„Activitățile noastre principale au inclus extinderea cablurilor de-a lungul culoarelor magaziei; modernizarea tabloului principal de distributie pentru a putea integra noul propulsor etravă și pompele hidraulice; instalarea și conectarea sistemului de dragaj și a sistemului hidraulic, sistemul de jet, macaralele pentru țeava de aspirație și sistemul de drenaj. De asemenea, am modificat unele subsisteme precum pupitrul de navigație, sistemul de alarmare și monitorizare CCTV, precum si toată instalația de iluminat de la bord”.

Alewijnse refit TSHD Swalinge
Alewijnse refit TSHD Swalinge

Cooperare excelentă

Odată cu livrarea drăgii Swalinge, se confirmă, pentru companiile Alewijnse și Den Herder Seaworks, anii numeroși de colaborări de succes în domeniul instalațiilor electrice și al automatizării. Proiectele anterioare pe care Alewijnse le-a finalizat cu succes pentru Den Herder Seaworks includ amenajarea electrică a două nave surori ale Swalinge: noile construite TSHD Scelveringhe și TSHD Spauwer. În plus, compania Alewijnse oferă de mulți ani service și întreținere pentru flota Den Herder Seaworks.

Managerul de proiect Alewijnse, Mitch Opmeer adaugă: „Am construit o relație bună de-a lungul anilor, iar Den Herder a câștigat încredere în competenţele pe care compania Alewijnse le are de oferit. Forța noastră de muncă foarte motivată și calificată a fost cheia pentru a livra proprietarului acest important și unic proiect cu succes și la timp”.

 

Pieter den Herder de la Den Herder Seaworks confirmă cooperarea excelentă: „Alewijnse este pentru noi un partener de încredere și profesionist. Proiectele noastre au rezultate rezultate bune și suntem foarte mulțumiți de cunoștințele și expertiza extinsă, flexibilitatea și serviciile furnizate de Alewijnse, precum și de calitatea navelor pe care le livrează”.

Swalinge

Nava Swalinge a fost construită în 1977 ca navă coaster și transformată în dragă aspirantă mobilă după ce a fost achiziționată de Den Herder Seaworks în 1996. Instalația de descărcare uscată a fost proiectată și construită conform specificațiilor Alewijnse și oferă un timp mediu de descărcare de 2,5 până la 3 ore, în urma recentei conversii. Magazia este prevăzută cu uși inferioare, astfel încât sedimentele să poată fi aruncate și este, de asemenea, capabilă să folosească instalații de livrare la mal pentru a putea transporta sedimentele la țărm. Cheia succesului companiei este echipajul său cu înaltă calificare și standardul ridicat de întreținere care asigură fiabilitatea flotei Den Herder Seaworks.

Alewijnse refit TSHD Swalinge

Vizualizați video-ul cu filmare lentă, realizat în site-ul navei Swalinge.

Ești pregătit pentru inovație?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment
Service