A fost încheiat un acord-cadru pentru cinci ani care este, de fapt, o continuare a contractului anterior, încheiat pe o perioadă de doi ani, pentru service și întreținere.

Compania olandeză de apă potabilă Oasen a contractat compania Alewijnse pentru întreținerea și gestionarea instalațiilor sale electrice și pentru rezolvarea întreruperilor de service. A fost încheiat un acord-cadru pentru cinci ani care este, de fapt, o continuare a contractului anterior, încheiat pe o perioadă de doi ani, pentru service și întreținere.

Production Oasen in the picture

Alimentarea cu apă prin întreținere optimă

Colaborând cu Alewijnse, compania Oasen are un partener pentru întreținerea optimă a sistemelor și instalațiilor sale electrice. Principala prioritate a companiei este furnizarea de apă pură de băut, din punct de vedere igienic. Pentru a garanta fiabilitatea alimentării cu apă, instalațiile trebuie să fie întotdeauna funcționale. Oasen realizează acest lucru atât prin echiparea sistemelor de producție de apă potabilă cu redundanță totală, cât și prin efectuarea de lucrări regulate de mentenanță. În acest fel, compania poate preveni majoritatea întreruperilor de service. În cazul puțin probabil în care acestea apar, departamentul de service Alewijnse este la doar un telefon distanță.

 process automation Oasen

Folosit la scară largă și orientat către soluții

Cees-Jan van den Berg, inginer de mentenanță la Oasen, care lucrează frecvent cu compania Alewijnse, explică: „Datorită experienței pe care am acumulat-o împreună de-a lungul anilor, echipa Alewijnse înțelege exact ce trebuie făcut și este întotdeauna accesibilă. În plus, echipa de asamblare se poate deplasa pe teren și se concentrează să găsească mereu soluții. Noi le spunem ce ne dorim, iar echipa Alewijnse se asigură că job-ul este făcut de la început până la sfârșit."

Expertiza in instalații de apă potabilă

Alewijnse face lucrări de mentenanță la instalațiile Oasen de mulți ani. Inginerii sunt familiarizați cu procesele de producție și cu locurile de tratare a apei. Gerard Jansen, inginer de vânzări, explică: „Alewijnse adaugă valoare prin cunoștințele și experiența sa în realizarea de instalații, procese, precum și metodele de lucru asociate cu apa potabilă. Aplicăm această expertiză și cu alte companii mari de apă potabilă și lucrăm cu unele dintre aceste companii de peste patruzeci de ani. Și mai importantă este respectarea normelor de siguranță și igienă. Fiabilitatea alimentării și calitatea apei potabile sunt întotdeauna priorități de top la Oasen.”

 glass of water fill Oasen

Apă de băut gustoasă și sănătoasă

Oasen este compania de apă potabilă care deservește regiunea olandeză Green Heart, asigurând apă potabilă sănătoasă pentru 750.000 de oameni în fiecare zi. Fiind o companie responsabilă social, Oasen lucrează durabil, punând sănătatea publică în capul listei sale de priorități. Stabilind standarde înalte pentru calitatea și disponibilitatea apei potabile, compania lucrează eficient și rămâne orientată către client prin inovare continuă, dezvoltare și interacțiune pozitivă cu mediul. Prin instalarea a șase stații de epurare, Oasen se asigură că apa subterană are mereu gust bun, că este disponibilă în cantități suficiente, în timp ce cinci stații de distribuție asigură presiunea potrivită. Apa este stocată în trei stații de alimentare și este folosit și un turn de apă.

Specialist în tehnologie industrială și maritimă

Compania Alewijnse are peste 130 de ani de experiență în furnizarea de soluții electrice și de automatizare personalizate pentru proiectele clienților noștri din întreaga lume, lucrând în sectoare precum yachting, apărare, dragaj, offshore și industrial. Pe industrial, compania Alewijnse este specializată în apă potabilă, sectorul alimentar și proiecte specifice în sectorul de prelucrare. Ca răspuns la nevoia tot mai mare de operațiuni sustenabile, ne străduim să proiectăm și să implementăm sisteme ecologice de propulsie, eficiente din punct de vedere energetic pentru partenerii maritimi și industriali care își doresc ca operațiunile lor să fie sustenabile.

Ready for innovation?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment
Service