Aproximativ 60% din lucrările de lăcătușerie sunt finalizate, iar acum compania începe activitățile de cablare la bordul navei de aproape 200 de metri lungime.

„Satisfacerea complexității ridicate a proiectului este ajutată de aplicarea unor tehnici inovatoare, cum ar fi un grad ridicat de modelare 3D, pentru a monitoriza procesele cu mare atenție pentru o eficiență optimă.”

Cătălin Androne, manager proiect

Alewijnse reaches milestone on CSS Den Helder for Damen Shipyards Galati

Compania Alewijnse a fost selectată de Damen ca subcontractor principal pe partea de instalații electrice pentru noua navă CSS Den Helder în anul 2020, datorită colaborării anterioare de succes în mai multe proiecte extrem de complexe de apărare și securitate pentru nave din întreaga lume.

Nava este construită de Damen Naval pentru a sprijini mai multe misiuni navale ale RNLN. Construcția se desfășoară sub forma unor module la șantierul Damen din România, unde au fost lansate recent primele piese de corpul navei. Componentele finale ale navei și sistemul de management al activităților de luptă vor fi instalate în Den Helder.

Mai multe informații despre acest proiect pe:

https://www.alewijnse.com/news/contract-royal-netherlands-navy-combat-s…

 

 

Ready for innovation?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment
Service