19 nave în plan până anul 2024

Cel de-al cincilea CombiFreighter 3850, pentru care lucrările au început în luna octombrie 2021, va fi predat în curând armatorului Blue Fin Shipping. Probele de mare au fost finalizate cu succes la sfârșitul lunii noiembrie 2022, la Shanghai. În fiecare lună, va fi livrată câte o navă Combifreighter dintr-o serie de nouăsprezece, destinate unor clienți diferiți.

Standarde noi în domeniul transportului maritim pe distanțe scurte

 

Aria de acoperire extinsă a companiei Alewijnse la bordul seriei de nave de marfă cuprinde ingineria electrică, livrarea sistemelor și componentelor, supravegherea instalării și cea mai mare parte a punerii în funcțiune. Este vorba de sisteme de distribuție a energiei, de protecție împotriva incendiilor, de comunicații și de alte aplicații. Construcția de tablouri de distribuție face, de asemenea, parte din responsabilitățile companiei Alewijnse.

Restricțiile COVID stricte din China și problemele generale legate de lanțul de aprovizionare au reprezentat o provocare pentru aceste proiecte, dar compania Alewijnse a rezolvat acest lucru prin utilizarea forței de muncă locale acolo unde a fost posibil și prin reducerea la minimum a călătoriilor.

Navele CombiFreighters 3850, cu o lungime de 90 de metri, pot transporta o gamă largă de mărfuri, printre care oțel, lemn, pastă de lemn și îngrășăminte artificiale. Combinând o capacitate mare cu costuri operaționale reduse, acestea stabilesc un nou standard de performanțe economice și ecologice în transportul maritim pe distanțe scurte.

Puteți găsi mai multe informații pe website-ul șantierelor Damen:

https://products.damen.com/en/ranges/combi-freighter/combi-freighter-38…

Side View Damen CombiFreighter 3850 series

Ești pregătit pentru inovație?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment
Service