ediție SMM inovatoare

În acest an, tema noastră va fi #WeConnectToTheWorld iar la stand vom expune ultimele trenduri în materie de inginerie electrică și automatizări, care sunt vitale în domeniul maritim, cu un focus special pe transformările digitale, modificarea climatică și schimbările în domeniul energiei.

Vizitatorii vor avea șansa de a experimenta aceste tehnologii sustenabile urcând în mod virtual la bordul unei nave cu propulsie diesel-electric, echipata cu un banc de baterii hibride cu notatie DP2, vor putea controla ei înșiși echipamentul și testa această aplicație de economisire a energiei, într-un ambient simulat în mod realist.

Compania Alewijnse va participa și la NMT Innovation Tours, evenimentul de networking organizat de NMT în data de 6 septembrie, precum și la SMM Job Route. Dacă va interesează domeniul electric și automatizările, fă-ne o vizită ca să stăm de vorbă despre inovațiile pe care le întrevede viitorul apropiat.

Provocările curente sunt cele care transformă lumea în care trăim, modificările climatice și globalizarea având impact semnificativ asupra industriei si construcției de nave. Cererea de energie eficienta și produse prietenoase cu mediul înconjurător necesită soluții inteligente pentru a reduce amprenta de carbon și pentru a crește eficiența general a echipamentelor.

Considerăm că un viitor sustenabil al domeniului maritim poate fi asigurat doar muncind împreună în cadrul lanțului de aprovizionare. Din acest motiv, colaborăm îndeaproape cu clienții și partenerii noștri pentru a avea avantajul cunoștințelor combinate și pentru a face pași către viitor astfel încât constructorii de nave, armatorii și echipajele pot culege roadele celor mai fiabile sisteme și tehnici.

Expertiza, combinată cu experiența acumulată, ne dă posibilitatea să oferim clienților un pachet complet de servicii: proiectare, livrare de materiale, instalare și punere în funcțiune a tehnologiei electrice, de exemplu în domeniul conversiei de putere electrică. Datorită experienței combinată în ceea ce privesc produsele și sistemele complexe, putem oferi clienților noștri cele mai bune soluții. Acest lucru este unic în domeniul maritim.

Pe lângă ultimele inovații în domeniul tehnologiei maritime, puteți afla despre serviciile de mentenanță și servicepentru soluții electrice și de automatizări, pentru fiecare etapă de viață a navei sau instalării. Echipa noastră multidisciplinara de service se poate adapta imediat pentru mentenanțî preventive sau corectivă. Cu ajutorul cunoștințelor de automatizări, instalații electrice și a expertizei, putem să ne asigurăm ca navele și instalațiile vor fi operaționale în cel mai scurt timp.

Află mai multe despre serviciile noastre inovatoare în perioada pregătitoare evenimentului urmărind hashtag-ul #WeConnectToTheWorld pe social media.

Înregistrează-te acum: https://www.smm-hamburg.com/en/infos/visitors/tickets-and-invitations

Ne vedem în curând!

 

Ești pregătit pentru inovație?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment
Service