Configurația de testare a sistemelor hibride a fost prezentată clientului prin conexiune la distanță, iar clientul a spus că a fost o „demonstrație impresionantă”.

Demonstrație online

Configurația de testare a sistemelor hibride pentru seria de superiahturi a fost construită in-house, la sediul Alewijnse din Krimpen aan den IJssel, Olanda, și realizarea ei a durat două luni. A constat din două generatoare, două bănci de încărcare, un sistem de răcire a apei pentru mașinile electrice cu magneți permanenți și facilități pentru încărcarea motoarelor electrice. În plus, un sistem adițional de stocare energie a permis testarea completă a interfeței și funcționalității soluției hibride. Demonstrația pentru client s-a derulat integral online, permițând urmarea tuturor măsurilor de siguranță aplicabile pentru COVID-19.

Testarea in-house reușită a sistemelor hardware și software complete și integrate poate scurta semnificativ perioada de punere în funcțiune la bord, reduce riscurile tehnice și costurile.

Hanco Tigchelaar, inginer-șef la Alewijnse

Integrarea sistemelor la bord

Alewijnse lucrează în prezent la integrarea completă a sistemelor și instalarea sistemelor electrice, Nav-Com și AV-IT și sistemele de propulsie hibridă pentru o serie de patru superiahturi. Incluse în comenzi și evaluate în configurația de testare a sistemelor hibride sunt și: tabloul de distribuție de avarie, tablou pentru legătura cu malul, 2 transformatoare creare nul, 2 transformatoare pentru legătura cu malul și 2 mașini electrice cu magneți permanenți.

Economie de energie și reducerea emisiilor

Alewijnse livrează sisteme hibride formate din sisteme de stocare a energiei, sisteme de convertizoare de frecvență și mașini electrice generator/motoare cu magneți permanenți, care îmbunătățesc eficiența sistemelor electrice de la bordul navei. Rezultatul este o economie semnificativă de energie și reducerea emisiilor.

Variațiile sarcinilor de putere sunt compensate de sistemul de stocare a energiei, iar sarcina de lucru a generatoarelor pe motorină este optimizată, ambele ducând la un consum mai mic de combustibil și costuri de întreținere reduse.

Rezultatele sunt impresionante și suntem mulțumiți că și clienții noștri sunt încântați de ele.

Managerul de proiect Mitch Opmeer, implicat indirect în configurația de testare

Downloads.

Ești pregatit să afli mai multe despre inovație ?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment
Service