Ca inginer de service si punere in functiune a echipamentului, Bogdan are un job cu provocari diverse, de la commissioning la mentenanta. Tehnologia se dezvolta in permanenta, si e necesar sa fim mereu la curent cu noutatile. Bogdan ne explica de ce a ales compania Alewijnse.

In aceasta companie, am avut imediat ocazia sa acumulez cunostinte in domeniul tehnic si sa ma dezvolt ca si profesionist.

Bogdan Stanescu, inginer de service si punere in functiune a echipamentului

“Olanda este cunoscuta in intreaga lume pentru traditia de constructive de nave. Mi-am dorit mereu sa lucrez cu cei mai buni. In acceptiunea mea, elita insemna Alewijnse, deoarece are o istorie bogata cu multe proiecte de success. Este o companie condusa de oameni pasionati de tehnologie si carora le plac provocarile. Livram solutii de ultima generatie si acest lucru m-a atras imediat. Colaborarea cu brandurile de top in domeniul navigatiei si comunicatiei contribuie la imaginea pozitiva a companiei Alewijnse.

In aceasta companie, am avut imediat ocazia sa acumulez cunostinte in domeniul tehnic si sa ma dezvolt ca si profesionist. Am o relatie buna cu colegii, imi place flexibilitatea jobului. Suntem o echipa si toti avem o atitudine profesionista. Imi place sa lucrez cu oameni care sunt motivati de tehnologie.”

Satisfactia clientului atunci cand instalam solutiile Alewijnse la bordul navelor este un factor important de motivatie pentru mine ca sa cresc mereu performanta, proiect dupa proiect.

Bogdan Stanescu, inginer de service si punere in functiune a echipamentului

“Sunt mandru de faptul ca am avansat si m-am dezvoltat ca si profesionist in toti acesti ani. Acum m-am specializat in deosebi in domeniul NavCom. Proiectele noastre sunt cu adevarat unice. Impreuna cu colegii mei, ajungem in locatii cu adevarat spectaculoase, acolo unde sunt navele, acolo este nevoie si de noi. Sunt bucuros ca am ocazia sa fac parte din acest proces. Cea mai mare satisfactie este sa inchei bine un proiect si clientul sa fie multumit. Atunci iti dai seama ca a fost efortul intregii echipe!”, spune Bogdan zambind.

“Imi place, de asemenea, ca avem proiecte in toata lumea iar ca inginer de service si commissioning muncim deseori in site. Asa putem vedea locuri interesante, tari in care nu am mai calatorit. Satisfactia clientului atunci cand instalam solutiile Alewijnse la bordul navelor este un factor important de motivatie pentru mine ca sa cresc mereu performanta, proiect dupa proiect.”

Daca povestea lui Bogdan v-a starnit curiozitatea si doriti sa faceti din familia Alewijnse in viitor, verificati posturile libere aici sau aplicati aici. 

 

 

 

 

Ești pregătit pentru inovație?

Hai să ne conectăm!
Industrial environment